Navigation Menu

AIR PLATES LOOK 3 – Csavart francia fonat

Ha ismered a francia fonatot, akkor ezt a frizurát neked találták ki.  Az alapja a francia fonásra épül és egy kis rafinériát belecsempészve bámulatos frizurát tudsz vele készíteni. Ha különleges eseményre készülsz, akkor telitalálat ez a frizura, nézd meg lépésről-lépésre az elkészítését.


Ha az egész hajadat befonod, akkor érdemes előtte Remington Air Plates hajsimítóval begöndöríteni. A készülékkel, speciális kialakításának és a felfüggesztett lapjainak köszönhetően játszi könnyedséggel kreálhatsz göndör fürtöket. Így sokkal nagyobb lesz a volumenje a fonatnak, rendkívül dússá és mutatóssá válik ezzel az apró praktikával. Így ez az előkészületünk első lépése is, hajvasalóval készíts laza loknikat, majd ezeket az ujjaiddal fésüld át miután kihűltek.


A hajadat válaszd el két részre olyan ferdén, ahogy a képen is látod. A két külön szekciót fond be francia fonással, majd válts sima fonatra, amikor már nem tudsz hozzá több hajat fogni. A szélső tincseket óvatosan húzkodd ki a fonatból, de vigyázz arra, hogy maga a fonat ne essen szét, csak dúsabbnak tűnjön. Ezt mindkét fonat teljes hosszán csináld meg, lazítsd meg az egész fonatot.


Miután meglazítottad a fonatokat, a jobb oldali fonatot kezdd el felcsavarni úgy, hogy körkörösen haladva szinte rajta üljön a fejeden végigfutó fonat ívén. A fonat végét úgy igazítsd, hogy el tudd rejteni és ne legyen feltűnő, ezt hullámcsattal vagy hajtűvel tűzd le és rögzítsd.


Ezután következhet a bal oldali fonat, amit vezess be a korábban felcsavar fonat alá. Itt is próbáld körkörösen vezetni, úgy, hogy kitöltse a tarkódnál lévő helyet. Ha rövidebb a fonatod, akkor lazábban tekerd körbe, míg hosszabb fonatnál érdemes szorosan tekerni, ezt a készítés közben látni fogod, hogy melyik számodra a megfelelő. Ezt a tincset is rögzítsd miután feltekerted és rejtsd el a copf végét a fonatban.


A tartósság érdekében használj egy kis hajlakkot, ezzel a kiálló szálakat is meg tudod igazítani és tökéletesítgetni a frizurádat.

Az Air Plates hajsimítót most fantasztikus áron vásárolhatod meg a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.