Navigation Menu

Borbély Brigitta – Remington Air Plates hajsimító teszt

Mindig nagy odafigyeléssel ápolom és formázom a hajam, a fényes és egészséges haj ugyanis óriási kincs, vitalitást és magabiztosságot sugároz. De ahhoz, hogy ezt megőrizzük, fontos, hogy megfelelő hajformázót válasszunk. 


A Remington úttörőként megalkotta az Air Plates hajsimítót, aminek újdonsága a felfüggesztett simító lapjaiban rejlik. Ennek köszönhetően a hőlapok maximálisan illeszkednek a hajtincsekhez, ezzel a korábbinál sokkal tartósabb és simább eredményt érhetünk el.


Korábban mindig szanaszét égettem az ujjaim, amikor hajvasalóval szerettem volna begöndöríteni a hajam, ugyanis a külső része is felforrósodott. Az Air Plates felülete viszont elvezeti a hőt a külső részétől, ezáltal könnyedén közrefogható a hajformázó anélkül, hogy vízhólyagok árán készítsük el a hullámokat. Emellett 5 fokozat közül választhatunk, hogy a saját hajszerkezetünknek megfelelő hőmérsékleten formázzunk.


A hajsimító designja és színe sem elhanyagolható, gyönyörű és letisztult, imádom a fehér színt. Sőt utazóbarát is, ugyanis a kis lezáró gombjával könnyedén egymáshoz illeszthetjük a simítólapokat és a szilikon fedőtokját ráhúzva már mehet is a bőröndbe!


A hajsimítót márciustól megvásárolhatjátok a Media Markt üzleteiben és az online webshopjukban is, 24.990 Ft-ért.

Borbély Brigitta - FashionFeedsMe blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.