Navigation Menu

Herczeg Hajni - Remington Air Plates hajsimító teszt

Mindig nagy izgatottsággal tölt el, ha egy új hajformázó készülék kerül a kezeim közé tesztelésre, ugyanis imádok különböző frizurákat készíteni, akár saját magamnak, akár másoknak. Egy hajsimító pedig egyébként is a leguniverzálisabb hajformázó termék, amellyel számtalan típusú frizura elkészíthető. 


Még soha nem láttam az Air Plates-hez hasonló hajsimítót, ugyanis ez az első, amelynek a lapjai fel vannak függesztve. Amikor először megláttam a készüléket, izgalmasnak tűnt, de nem tudtam elképzelni, hogy ezáltal miért lesz jobb a hajsimítás. Aztán, amikor először kipróbáltam, és végigsimítottam a hajamon, már rögtön értettem a miértjét. Hagyományos, eddigi hajvasalóknál a lapok nem érintették egyenletesen a hajszálakat, ezért nem is lehetett egy simítással tökéletes egyenességet elérni, ami azt is jelentette, hogy többször át kellett haladnunk egy tincsen, és ezzel több káros hőhatásnak is kitettük a hajunkat. Emellett nincs az az érzésünk, hogy a lapok karcolják a hajunkat, ugyanis alaposan hozzásimulnak a tincsekhez.


A készülék hihetetlen gyorsan, mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, majd 5 féle (150-230°C) hőmérséklet beállítás közül kiválaszthatjuk a hajunknak megfelelőt. A hajvasaló különlegessége még, hogy a külső borítás nem forrósodik át, így könnyebben irányíthatjuk a készüléket használat közben. Hajsimításnál azt szeretem benne a legjobban, hogy kb. 8 tincsen kell csak átmennem és máris kész a sima, egyenes frizura. Ugyanis azáltal, hogy egyenletesen ér minden hajszálat, bátran vehetünk vastagabb tincseket a lapok közé, illetve ezt segítik még a különösen hosszú, 10 centiméteres lapok is.


Hajgöndörítésnél pedig nagy előny, hogy nincs plusz pereme a hajsimítónak, nagyon keskeny, ezáltal sokkal könnyebben tudunk hullámokat is készíteni vele. Ez különösen jól jöhet a rövid hajúaknak. Akármilyen frizurát is készítünk vele, gyönyörűen fénylő hajkorona lesz a végeredmény. Ami a külsejét illeti, nagyon letisztult és professzionális érzést nyújt az eszköz, egy ékszer a szobában. A hajsimítóhoz tartozik egy szilikon védőtok, amivel össze tudjuk fogni a végét, így könnyedén lehet útitársunk is. Illetve van rajta egy gomb is, amivel szintén összezárhatjuk a lapokat.



A készülék márciustól elérhető a Media Markt üzleteiben és online 24.990 Ft-ért.

Herczeg Hajni - szépségblogger

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.