Navigation Menu

Egy borotva, ami (majdnem) mindent tud

A multifunkciós termékek korát éljük, ahol egy termékkel már nem csak egy feladatot tudunk elvégezni, hanem több mindenre is tudjuk használni azt. Milyen lenne, ha a borotváddal nem csak a szőrtelenítést, de a szakáll igazítást és az arctisztítást is profi szinten meg tudnád oldani? 


A Remington XR1410 Flex360 borotva és komplett arcszőrzetigazító készlet pontosan erre képes. A készlet a sokoldalú szőrtelenítés lehetőségét adja a kezedbe. A tartozékok választéka a bőröd tisztítását, vagy az arcszőrzet borotválás céljára történő előkészítését egyaránt lehetővé teszi. Az állítható formázó tartozékkal pedig az arcszőrzet aprólékos igazítását végezheted el.

Mit mire használj?

Körkéses borotva fej: tökéletes simaságra vágysz? Akkor a körkéses borotva fejet válaszd, gyorsan, hatékonyan és könnyedén tudod eltávolítani vele a szőrt, pontosan követi az arcod kontúrját így a borotválkozásod extra kényelmes és alapos lesz.

Borostaigazító fej: Meghagynád a borostát, de már egy kicsit kusza és ráférne egy kis igazítás? Az állítható fejű borostaigazítóval gyerekjáték a trimmelés. Csak válaszd ki az általad elképzelt hosszúságot, és a pontos kontúrkövetésnek köszönhetően mindenhol egységes hosszúságúra nyírja a borostád. Nincs többé kiálló kósza szőrszál!


Borotválkozás előtti masszírozó fej: a név magáért beszél. Ha igazán makacs szakállad van, ezzel jócskán megkönnyítheted a saját dolgod. A szakálladat felpuhítja borotválkozás előtt, így könnyebben tudod levágni, de emellett a szakállad alatt is megtisztítja és felfrissíti a bőröd. Borotválkozás után is használhatod rendszeresen, ezzel csökkented a benőtt szőrszálak előfordulásának esélyét (erre az arctisztító kefe fej is jó).

Arctisztító kefe fej: észrevetted, hogy a bőröd kicsit fakó, érdes? Esetleg mitesszerek is előfordulnak? Az alapos arctisztítás megoldhatja ezeket a problémákat. Az elektromos arctisztítók sokkal hatékonyabban tisztítják meg az arcbőrt, mintha simán kézzel mosnál arcot. Az apró pórusokat is kitisztítják, az elhalt hámsejteket is eltüntetik, így a változás azonnal szemmel látható lesz. Megszűnik a fakó bőrszín és arcmosásról arcmosásra egyre egészségesebbnek tűnik az arcbőr. Ha a profin megtisztított arcbőrre még arckrémet is felviszel, nem fogsz hinni a szemednek.

A Remington XR1410 Flex360 borotva és komplett arcszőrzetigazító készletet fantasztikus bevezető áron keresd a Media Markt üzleteiben és online

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.