Navigation Menu

Szőrtelenítésről férfiaknak

Még a napjainkban is kényes téma a szőrtelenítés a férfiak számára. Egy bizonyos szinten elvárt az ápolt megjelenéshez, viszont egy szint fölött már nem tartják férfiasnak a túlzott csupaszítást. Mindenkinek van róla egyéni véleménye, de vajon mi az arany középút?


A szokások az idő előrehaladtával megváltozhatnak, így történt ez a férfi szőrtelenítés divatjával is. Míg régebben a szőrös mellkas számított a legdivatosabbnak, mostanra ez már erősen megváltozott, napjainkban inkább a szőrtelen mellkas és hát, illetve a jól karbantartott szőrzetet tartják a legkívánatosabbnak a megkérdezett hölgyek. Természetesen a preferencia egyénenként változó, de nagy általánosságban elmondható, hogy amióta nem számít tabunak a féri szőrtelenítés témaköre, egyre inkább vonzóvá vált a szőrtelenített férfi test.

A szőrtelenítés két szempontból is fontos. Esztétikai szempontból jelentős, hiszen igényességet sugall, ha törődünk a szőrtelenítéssel. A váll, hát és hónalj szőrtelenítése a férfiaknál a legjellemzőbb.
Higiéniai okokból is különösen fontos a szőrtelenítés. A hónalj szőrtelenítésével az izzadásra hajlamosaknál jelentősen lecsökken ez a probléma. Sok esetben a sportolás miatt esik a választás a szőrtelenítésre, ez nem feltétlen csak higiéniai okokból játszhat szerepet, hanem teljesítménybeli javulás is várható tőle.

Milyen szőrtelenítő megoldások közül választhatsz?

Borotva: Egyszerű és gyors, hátránya hogy irritálhatja a bőrt és rövidtávú az eredmény.

Elektromos szőrtelenítő: Ezt a szőrtelenítési módot választják jelenleg a legtöbben, hiszen gyors, egyszerű a használata és nem irritálja a bőrt.

Gyanta: 2-3 hétig garantált a simaság, hátránya hogy a többi szőrtelenítési módszerhez képest fájdalmas, különösen az érzékeny területeknél.

IPL szőrtelenítés: A villanófényes szőrtelenítés a férfiak körében is elkezdett terjedni, hála a könnyű használhatóságának és a tartós eredménynek, amit el lehet vele érni. 

A Remington férfi szőrtelenítőket fantasztikus nyári kedvezményekkel keresd a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.