Navigation Menu

Mennyire kényelmes a borotvád?

Igen, jól olvasod a kérdést, de vajon gondolkoztál már ezen? Borotválkozás végére már alig várod, hogy letehesd a borotvát, mert szenvedős az egész művelet? Miért nem próbálsz ki valami kényelmesebbet?


Az új, formabontó kialakítású használati tárgyak fölött elgondolkozik az ember, hogy vajon csak furcsán néz ki, vagy tényleg hatékony és jobb, mint az elődje volt? A Remington Flex360 termékcsalád is talán ebbe a kategóriába tartozik. Nem megszokott külseje a borotválkozás fölötti teljes ellenőrzés lehetőségét biztosítja. Az ergonomikus kialakítása segíti a csukló természetes mozgását, és az innovatív HyperFlex technológiával együtt pontos kontúrkövetést, alapos és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé.

A borotvánál nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy ami korábban nyűgnek és macerásnak számított, az gördülékenyen menjen. Az átlagos borotváktól kisebb méretű, könnyen kezelhető és irányítható, az Active Contour kontúrkövető technológia biztosítja, hogy a készülék könnyen siklik végig az arcon. Egyszerűen jobb borotválkozási élményt és kényelmet nyújt.


A Remington XR1400 Flex360 körkéses borotvával a szőr kérdést gyorsan megoldhatod, de az XR1410 Flex360 borotva és komplett arcszőrzet igazító készlettel a tartozék fejeknek köszönhetően egy igazán komoly arzenált tarthatsz a kezedben a szép és tiszta arcbőr, és rendezett szakáll érdekében. A körkéses borotva fej mellett arctisztító kefe fejet is találsz a készletben, ezzel a napi szennyeződéseket maradéktalanul el tudod távolítani a bőrödről, az elhalt hámsejteket is leszedi, ennek az eredménye, hogy a fakó, tág pórusú bőr napról napra szebb és egészségesebb lesz. 

A borotválkozás előtti masszírozó fejjel szuperül felpezsdítheted a mikrokeringést és puhíthatod a szőrt, hogy könnyebben menjen a borotválkozás. Borotválkozás utáni napon sem rossz ötlet bevetni és átszaladni rajta a borostán, így a benőtt szőrszálak esélyét csökkentheted vele. Ha pedig a borostádat szeretnéd trimmelni, akkor csak pattintsd fel az állítható hosszúságú borostaigazító fejet és szaladj át rajta.

A Remington XR1410 Flex360 borotva és komplett arcszőrzetigazító készletet fantasztikus bevezető áron keresd a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.