Navigation Menu

Angyali vízesés frizura lépésről lépésre

Szereted a trükkös, de mégsem nehezen elkészíthető frizurákat? Akkor ezt a vízesés fonatot neked találták ki! Bármilyen különleges eseményen megállja a helyét és angyalian fogsz kinézni tőle!


Mire lesz szükséged a frizura elkészítéséhez? Egy hajsütővasra, amivel a hullámokat készíted el, hullámcsatra, amivel rögzíted a fonatot és egy hajgumira, amivel a két fonatot egy copfba tudod fogni.

Első lépésként alaposan fésüld át a hajad, ne maradjon benne egy gubanc sem. Fésülés előtt akár használhatod is a hővédőt, így egyenletesebben el tudod oszlatni mindenhol, és nem lesz tőle nyirkos a hajad, mire belevágsz a formázásba.

Válaszd szekciókra a hajad és a Remington PROluxe hajsütővas segítségével kezdj el laza hullámokat készíteni a hajad alsó kétharmad részén. Fontos, hogy lágyabb, és ne feszes hullámokat készíts, így nem vonod el a figyelmet a vízesés fonatról. Ne felejtsd el, hogy a hajsütővasat akkor használod helyesen, ha a kábele lefelé lóg, és a hajtincs alsó részét a csiptetőbe helyezve tekered fel a tincset.

Jöhet a fonat! Két oldalt a halántékod fölött egy kicsivel kezd el francia technikával befonni a hajad. A vízesés fonat a francia fonat alaptechnikájára épül, felülről mindig vegyél hozzá egy kisebb tincset, az alsó tincset pedig ejtsd le, ettől lesz vízesés hatása a fonatnak. Amikor újabb tincseket adsz hozzá felülről, figyelj arra, hogy a közép választékodnál ne menj tovább, így a másik oldali fonathoz is marad elég hajtincs a fonatodhoz.

Amikor végeztél az egyik oldalon, hullámcsattal rögzítsd a fonatot, és jöhet a másik oldal, amit a végén szintén hullámcsattal rögzíts. Amikor középen összeér a két fonat, egy átlátszó, vagy hajszínnel megegyező hajgumival fogd össze őket.
Utolsó simításkánt használj hajlakkot, a kiálló hajszálakat simítsd le, érzés szerint tökéletesítsd a frizurád.

Eszti – BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.