Navigation Menu

Retro hullámok

Imádod a hatalmas, tökéletesen formázott retro hullámokat? Ez a frizura időtlen, kifinomult és elképesztően látványos, ha le szeretnél nyűgözni mindenkit, akkor bátran próbáld ki. 


Első lépés:

Ha régimódi hullámokat akarsz kialakítani az arcod körül, akkor ez első trükk, amivel könnyebbé teheted a hullámok elkészítését az, hogy hajformázó gélt adsz a még formázatlan, nedves hajadhoz, és a kívánt elválasztás eléréséhez hajformázó kefét használsz. Az ujjaiddal kezdd el S alakra fésülni és beállítani a választék mindkét oldalát a haj rögzítéséhez, majd fixáld a hullámokat néhány hajcsattal.


Második lépés:

Miután beállítottad az arcod körül a hullámokat, a hajad többi részét a Remington Keratin Protect kúpvasat használva lapos, ám de vékony tincsenként haladva göndörítsd be, itt a trükk, hogy ne váltott irányba tekerd fel a tincseket, hanem mindig ugyanabban az irányban.


Harmadik lépés:

Miután a göndörítéssel végeztél, a Remington Retro Bombshell Blue hajszárítót közepes hőmérsékleten és sebességen használva gyengéden szárítsd be és állítsd be elől a hullámokat, vigyázz arra, hogy ne fújd szét a tincseket.


Negyedik lépés:

Amint teljesen megszáradt a hajad, kezdd el átfésülni az egyes hullámokat, és amint fellazulnak, fogd össze őket gyönyörű régimódi hullámokba. Kulcsfontosságú, hogy alaposan átfésüld az összes fürtöt, és engedni, hogy a haj visszaugorhasson hullámokba, így a teljes frizura tökéletesen összeáll a hatalmas, laza hullámokba.


Ötödik lépés:

Végezetül nincs más dolgod, mint egy kevés hajlakkal bepermetezni az elkészült hajat, lesimítani a kiálló hajszálakat, elrendezni a tincseket és máris kész a frizurád.  

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.