Navigation Menu

Victory Roll gyűrűk

Csak csodálod a tökéletesen becsavart fürtöket a 40-es évek frizuráinál? A Victory Roll gyűrűk elkészítése csak első ránézésre tűnik bonyolultnak, de valójában nem igényel különösebb gyakorlatot és kézügyességet, egy hajszárítóval és két fésűvel (meg pár hullámcsattal) könnyedén retro frizurát kreálhatsz magadnak, ha követed lépésről lépésre az útmutatónkat.


Első lépés:

A Remington Pink Lady Retro hajszárítót körkefével együtt használva alakítsd ki a szabad hullámokat. Alulról kezdve felfelé haladva dolgozz, lapos (azaz széles, de vékony) tincseken. A legjobb eredmény érdekében érdemes szekciókra osztani a hajad és úgy haladni, így biztosan nem fog kimaradni egyetlen tincs sem.


Második lépés:

Az ujjaidat a hajon átfuttatva válaszd szét a nagyobb tincseket, majd egy tupírfésűvel fésüld körben előre a hajad. A fésűt ne vezesd át az egész hajhosszodon, bőven elég, hogy az ujjaiddal átfésülted.


Harmadik lépés:

Ezt követően fogd meg a hajad elülső tincseit, alaposan tupírozd fel, majd fésüld hátra a tupírfésűvel. Ez a tincs fogja kialakítani az első hajkarikát (victory rollt).


Negyedik lépés:

Amint elégedett vagy a hajad volumenével, a hajpászma aljától kezdd el befelé csavarni azt. A hajad rögzítéséhez használj hullámcsatokat. Figyelj arra, hogy ne legyen túl szoros a csiga, de ha túl nagy átmérőjűre csinálod, akkor mozogni fog és könnyen szétesik. Legalább két hullámcsatot használj a rögzítéshez.


Ötödik lépés:

Miután végeztél az egyik oldallal, jöhet a következő oldal. A választékod hangsúlyosabb oldalán egy icipicit nagyobbra is hagyhatod csavarásnál a csigát, ezzel még hangsúlyosabbá teheted, viszont itt is figyelj, hogy ne ess vele túlzásba.


Hatodik lépés:

Végezetül a frizura rögzítéséhez fújj rá kevés hajlakkot, különös tekintettel a victory roll gyűrűkre és simítsd le a kiálló hajszálakat.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.