Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @BEASTANKOVICS #REMINGTONLÁNY

#REMINGTONLÁNY sorozatunkban inspiráló lányokat mutatunk be, akik hajápolási, hajformázási praktikáikat árulják el nekünk.


Stankovics Beáta 26 éves, Sárváron él és könyvelőként dolgozik, emellett gyakorlott szépségversenyre járó, idén elnyerte a Miss Bikini, Miss Charity címeket, valamint a Magyarország Szépe versenyen 4. helyezett lett. Bea számára nagyon fontos a természetesség, éppen ezért még soha nem volt festve a haja, és a hajápoló termékek közül is előnyben részesíti a vegyszermentes, natúr termékeket. Bea védjegye gyönyörű hosszú, szőke haja, amelyet változatosan hord, hajsimítóval egyenesíti, vagy laza loknikat formáz tincseibe.


Így készítsd el Bea lágy esésű, angyali hullámait:

Első lépés – profi szárítás:

Ha a hajad hajlamos lelapulni, akkor még hajszárítás előtt használj egy kis hajtőemelőt, ettől lesz igazán ütős a frizurád! Hajszárítás közben hajtsd előre a fejed, így a hajtöveket megemeled szárítás közben és sokkal dúsabb lesz a végeredmény. Ha vékonyszálú a hajad, akkor érdemes körkefével is megemelned a hajtöveket miközben szárítod.


Második lépés – kúpvas & a titok:

Fújj a hajadra egy kis hővédőt, ami amellett, hogy megvédi a hajad, segít tovább megtartani a frizura formáját is. Az igazi Victoria’s Secret hullámok kúpvassal készülnek, ezzel lehet laza, játékos, mégis látványos fürtöket varázsolni. És itt jön a trükk, a kiválasztott hajtincset egy kicsit sodord össze, mielőtt feltekered a Remington Keratin Protect kúpvasra, ez az igazi VS hullámok titka. Tűzd fel a tincseidet, amíg teljesen kihűlnek, így a fürtök sokkal tovább megmaradnak, ezt a lépést semmiképp ne hagyd ki, ha a hajad általában hamar kirúgja a csigákat.


Harmadik lépés – végső simítások:

Engedd ki a hajad, és csak az ujjaiddal fésüld át a tincseket, hogy ne essenek szét teljesen a csigák. Rendezd úgy és válaszd szét annyira, ahogyan neked teszik, fújj rá egy leheletnyi hajlakkot a fixáláshoz, és már el is készültél a saját kifutóra való angyalian hullámos frizuráddal


Ha Te is szívesen kipróbálnád hajformázó újdonságainkat, és stílusodat bemutatnád Instagram oldalunkon, jelentkezz LEGYÉL TE IS REMINGTON INSTAGRAM NAGYKÖVET felhívásunkra!

Fotó: Rácmolnár Milán
www.milanracmolnar.hu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.