Navigation Menu

Pin-up copf

Bejön a Pin-up stílus, de bajban vagy a jellegzetes frizurák elkészítésével? Ha követed lépésről-lépésére az útmutatónkat, szuper egyszerű, de annál dögösebb retro frizurát kreálhatsz magadnak!


Első lépés:

A frizura alapja az extra volumen. Hajmosás után a még nedves hajra érdemes hajhabot használni, majd a Remington Pink Lady Retrohajszárítóval dúsítsd a hajad a tövénél. A tincseket mindig megemelve szárítsd, így nem fognak a fejedre lapulni.


Második lépés:

A füled mögött válassz le egy 2 hüvelyk vastagságú tincset és a tarkódnál fogd össze egy szoros copfba.


Harmadik lépés:

Most jöhet a frizura lelke! Egy tupírfésű segítségével válassz le egy kisebb hajtincset és húzd hátra, felfelé. Tartsd szorosan a tincset tupírozás közben, így sokkal jobb lesz az eredmény. A hajad közepétől fésülgesd a hajad a hajtő felé, így a hajszálaidat a fejbőrödhöz tolod, ez adja a frizura dússágát. Minden megmaradt tincset alaposan tupírozz, majd permetezz rá hajlakkot, hogy tartósan megőrizze a volumenét.


Negyedik lépés:

Folytasd a tincsek tupírozását az egész hajadon, figyelj arra, hogy ne hagyj ki területeket, mindenhol legyen erősen feltupírozott, dús hatású a hajad. Miután elkészültél a tupírozással, a hajad felső (vékony) rétegét óvatosan fésüld át fésűvel vagy hajkefével, vigyázva arra, hogy alatta a tupírt ne bontsd ki. Így a frizurád szép, rendezett és mégis szuperdús lesz!


Ötödik lépés:

A felső réteg kifésülése közben hátrafelé fésüld a hajad, de különösen vigyázz arra, hogy ne lapítsd le semmiképp. Arany hajbilinccsel rögzítsd úgy a lófarkat, hogy a bilincs felfelé nézzen. Utolsó lépésként finomítsd a frizura formáját úgy, hogy tupírfésű végével a korona területét megemelve dúsabbá teszed azt.


Hatodik lépés:

A tartósság és az extra fény érdekében egy kevés hajlakkal bepermetezve fixáld készre a frizurád, simítsd le az esetlegesen kiálló hajszálakat.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.