Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @BIANKASTYLE #REMINGTONLÁNY

#REMINGTONLÁNY sorozatunkban inspiráló lányokat mutatunk be, akik hajápolási, hajformázási praktikáikat árulják el nekünk.


Németh Bianka 28 éves, Budapesten él, sminkesként dolgozik, 3D szempillaépítéssel foglalkozik, valamint divat és szépségblogot vezet, YouTube csatornáját pedig Bianka Brush néven találjátok. Saját bevallása szerint rengeteget gyötri a haját, természetes barna hajszíne le lett szőkítve balayage-ra, ezért különös gondot fordít a haja ápolására is. Hajmosás után nem maradhat el a balzsamozás, és a saját készítésű pakolások, amelyeket otthon természetes alapanyagokból állít elő. Nagyon fontosnak tartja hővédő és hajvégápoló használatát és soha nem lép ki a lakásból hajfény nélkül. J


Bianka szívesen próbál ki különböző stílusokat mind öltözködés, mind frizura terén. A Remington Instagram Nagykövet fotózáson 40-es évekbeli pin up lánynak öltözött, és fantasztikusan állt neki. A pin up stílus elengedhetetlen eleme a frizura és mi sem adja vissza jobban az érzéki, hullámos loknikat, mint a hajcsavarók. Mutatjuk, hogyan lesheted el te is Bianka stílusát:

Először Remington Retro Pink Lady hajszárítóval alaposan szárítsd meg a tincseidet, majd gondosan fésüld ki a hajad, ne maradjon benne egyetlen gubanc sem, hiszen ha nem fésülöd ki, akkor a csomó bele tud akadni a hajcsavaróba, és amikor megpróbálod kiszedni a hajadból, tönkreteszi a hullámokat. 


Helyezd a hajvégedhez a Remington PROluxe hajcsavarót és onnan kezd el felcsavarni a tincset. Nagyon fontos, hogy szorosan a csavarón tartsd a hajad, különben elmozdulhat és kócos lesz a végeredmény. Ha sikerült szép szorosan feltekerned a hajad, tedd a csipeszt a csavaróra, majd várd meg, amíg teljesen kihűl a tincs a csavaróval együtt.


Szedd le a csipeszt és óvatosan tekerd ki a hajcsavarókat. Finoman fésüld ki a loknikat, majd egy kis hajlakkot permetezz a hajadra, így a tincsek később sem esnek szét. Simítsd le a kiálló hajszálakat és rendezd el a tincseket, ennél kimondottan törekedj a hibátlan végeredményre, hiszen elsősorban a 40-es évek szexis, magabiztos, mindig makulátlan külsejű modelljeit hívták pin up lányoknak, akiknek a képét a falukra is tűzték (innen jött az elnevezés is). Ez a retro frizura ismét nagyon trendi, fejkendővel pedig még stílusosabb lesz a végeredmény!


Ha Te is szívesen kipróbálnád hajformázó újdonságainkat, és stílusodat bemutatnád Instagram oldalunkon, jelentkezz LEGYÉL TE IS REMINGTON INSTAGRAM NAGYKÖVET felhívásunkra!

Fotó: Rácmolnár Milán
www.milanracmolnar.hu


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.