Navigation Menu

Mennyei hullámok egy gombnyomásra…

A göndör haj örök! A szoros lokniktól a hömpölygő hullámokig gyönyörű, nőies megjelenést adnak viselőjüknek. Ha te is szeretnél szuperszexi, göndör tincseket, akkor próbáld ki a Remington Keratin Protect Auto Curler automata hajgöndörítőt és élvezd az új, szexi frizkódat.


 Az Auto Curler hajformázó speciális tervezése segít a tökéletes fürtök egyszerű és könnyű, egy gombnyomásra történő kialakításában, így mindenkor saját egyedi, makulátlan megjelenést érhetsz el.
Automata hajgöndörítő használatánál külön figyelj rá, hogy alaposan kifésüld a hajad még a formázás megkezdése előtt. A gubancos haj megakadhat a formázó készülékben, úgy pedig a végeredmény sem lesz annyira szép, mint egy kifésült, csomómentes haj esetében. Göndörítés előtt használj hővédő terméket a hajadon és akár újra át is fésülheted vele.


Állítsd be a készüléken a hőfokot és a göndörítési időtartamot. Oszd szekciókra a hajad, így egyetlen tincs sem fog kimaradni a göndörítésből, majd lentről felfelé kezd meg tincsenként a formázást. Válassz le egy vékony hajtincset, a göndörítő legyen közel a hajtövedhez, a tincset pedig csak lógasd keresztül rajta. A készülékkel automatikusan fel tudod tekerni a hajtincset és a beállított ideig/hőmérsékleten fogja formázni. Ha tincsenként haladva megváltoztatod a göndörítés irányát, azzal éred el a legtermészetesebb hatást. Figyelj rá, hogy ne válassz le túl nagy tincseket, mivel túl vastag hajtincset nem fog tudni végig feltekerni az automata göndörítő.


A beállított göndörítési idő végeztével három pittyegést fogsz hallani, ezután kiveheted az elkészült hajtincset. A kezeddel pár másodpercre emeld meg és hagyd kihűlni a csigákat, így tovább megmaradnak a hajadban a gödör fürtök. Fésüld át az ujjaiddal a csigákat, majd fixálásként fújj rá egy leheletnyi hajlakkot.

#remingtonlány: Sterl Alexandra @sterlszandi
Fotó: Rácmolnár Milán (www.milanracmolnar.hu)
Smink: Horváth B. Ágnes
Haj: Csetényi Krisztina
Helyszín: Made in Helsinki


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.