Navigation Menu

Készülj ragyogó bőrrel a tavaszra!

A hideg és szeles időjárás nagyon megviseli a bőröd, könnyen kiszáradhat, ha nem figyelsz oda az ápolására. Már érzed, hogy fakó, húzódik, ég és száraz? Így hozd rendbe tavaszra!


Ha alapból nincs is szükséged a testápoló folyamatos használatára a téli hideg időjárás erősebben igénybe veszi a bőröd és kellemetlen, száraz, feszülő érzetet hagyhat maga után. Mielőtt még a testápolóért nyúlnál érdemes bevetni a bőrradírt és eltüntetni az elhalt hámsejteket, így a testápolód is könnyebben, gyorsabban beszívódik a bőrödbe és sokkal hatékonyabban fejti ki a hatását. Az elhalt hámsejtek eltávolításával felpörgeted a mikro keringést és a bőröd szinte újra életre kel.

Egyszerűen zuhanyzás alatt alaposan dörzsöld át a bőröd luffa szivaccsal, bőrradírral vagy REVEAL elektromos testkefével. A REVEAL testkefét szárazon is alkalmazhatod, nagyon jót tesz a bőrödnek. Ha zuhanyzás után használod a testápolót, egy plusz trükkel még hidratáltabbá teheted a bőröd: ne töröld le a vízcseppeket a bőröd felszínéről, csak vidd fel a testápolót. Így a víz is bejut a bőrödbe, tovább fokozva a hidratáltságát.

Ha makacs narancsbőrrel küzdesz a rendszeres testkefe használat és utána a masszázs sokat segíthet az eltüntetésében. A masszázshoz használj narancsbőr elleni krémet és alaposan dolgozd be a bőrödbe. Már maga a rendszeres száraz és nedves testradírozás is sokat segít a helyzeten, de ha célzottan bemasszírozod az adott területet, azzal látványos javulást érhetsz el.

Utolsó tippünk az egyik legfontosabb. Fogyassz elegendő folyadékot! Ez az egyszerű lépés alapvetően sokat segít a bőrödnek megtartani a feszességét, hidratáltságát, hiszen a bőrt nem csak kívülről, de belülről is tudod hidratálni. Emellett, ha sok folyadékot fogyasztasz az a narancsbőr felszámolásában is rengeteget segít. Ha eddig kevés folyadékot ittál, akkor próbáld ki, hogy mennyit változik a bőröd és a hangulatod is a napi rendszeres 2-3 liter folyadéktól, hiszen a víz a hidratáláson kívül méregtelenít, tisztít és segíti az emésztést is.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.