Navigation Menu

2 romantikus frizura Valentin napra

Szeretnéd elkápráztatni a párodat egy gyönyörű frizurával Valentin napon? Mutatjuk a legszuperebb inspirációkat, amiket otthon is simán el tudsz készíteni.


Elegáns csigák

Első lépés - előkészítés:
Fésüld ki a hajad és oszlass el rajta hővédő terméket, majd fésüld át ismét. Ezzel a lépéssel mindenhova fog jutni a hővédőből és az alaposan kifésült hajat könnyebb formázni, a végeredmény is szebb lesz.

Második lépés - tupírozás:
Egy tupírfésű segítségével válassz le egy vékony hajtincset és húzd hátra, felfelé. A hajad közepétől lefelé fésülgesd a hajad a hajtő felé, így a hajszálaidat a fejbőröd felé tolod, ez adja a frizura dússágát. Folytasd ezt a mozdulatsort mindaddig, míg a kívánt dús hatást el nem éred. Használj rá egy leheletnyi hajlakkot, majd a felső tincseket simítsd a tupírozott területre.

Harmadik lépés - formázás:
Válassz le egy vékony, közepesen széles tincset és tekerd fel Keratin Protect kúpvasra. A tincseket könnyedén tekerd fel úgy, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes és nagy csigákat kapsz. Amikor leengedted a hajad a kúpvasról, tartsd meg a tincset a tenyeredben, amíg kihűl, vagy tekerd fel a tincset egy csigába és tűzd fel a fejedre. Ha nem engeded, hogy „kilógja magát”, akkor sokkal tovább fogja tartani a szép alakját.

Utolsó simítás:
Amikor kihűltek a csigák, óvatosan engedd ki őket és az ujjaiddal fuss át a hullámokon, és rendezd el a loknikat a kedved szerint.  Ha szeretnéd, pár hullámcsattal hátul rögzítsd egy kontyban a felső tincseket. Egy leheletnyi hajlakkal fixáld az eredményt és készen is vagy!


Romantikus hullámok

Első lépés - előkészítés:
Alaposan fésüld át a hajad, majd használj hővédő terméket.

Második lépés - a hullámok:
Ezeket a gyönyörű, nagy és laza loknikat Keratin Protect Intelligens hajvasalóval készítheted el. Válassz le a hajadból egy tincset, fogd közre a hajvasalóddal, fordíts rajta 180°-ot és lassan, egyenletesen húzd végig a tincsen. Ha a hajad gyorsan hajlamos kirúgni a loknikat és szeretnéd, hogy extrém tartós legyen a frizurád, akkor, amikor végighúztad a hajvasalót a tincsen és előugrik a hullám, emeld meg a tincset a tenyereddel és hagyd így kihűlni.

Harmadik lépés - fésülés:
A csigákat fújd be egy leheletnyi hajlakkal, majd az ujjaiddal válaszd szét. Ezután fogj egy fésűt, óvatosan fésüld át, és már látni is fogod a gyönyörű hullámokat. A kész frizurára végül ismét mehet egy kis hajlakk és már készen is van a romantikus Valentin napi frizurád!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.