Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @KNIEZLFLORA #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ezúttal 5 különleges lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás csodás helyszíne az agárdi Yacht Klub volt, itt találkoztunk a lányokkal. Ismerd meg Flóra történetét!


Kniezl Flóra a Flor Florance Photography alapítója a kamera másik oldalán is otthonosan mozog, szívesen modellkedik. Kislány kora óta rajong a divatért, néhány hónapja saját ruhamárkát indított Flor Florance néven. Stílusára az extravagancia jellemző, szereti a szexi, letisztult darabokat, egyszerűbb színeket, a szetteket tudatosan kombinálja, hogy mindig legyen valami különleges a megjelenésében.

Flórának gyönyörű, hosszú, szőke haja van, ami már önmagában öltöztet. Egy ilyen hajkorona természetesen gondos ápolást is igényel. Flóra kúpvas segítségével hullámosítja vagy hajsimítóval vasalja a haját, és annak érdekében, hogy ilyen ragyogóan fénylő és egészséges legyen, hetente egyszer ricinusolajjal kényezteti loknijait. A fotózáson fodrászunk három különböző frizurát készített Flórának, ezzel is kiemelve sokoldalú személyiségét. Ha tetszik Flóra stílusa, így készítheted el frizuráit!


Jöhetnek a laza, hatalmas hullámok? Fújj a hajadra egy kis hővédőt, ezek a termékek amellett, hogy megvédik a hajad, segítenek tovább megtartani a frizura formáját is. Az igazi lágy hullámok PROluxe kúpvassal készülnek, melynek segítségével laza, játékos, mégis látványos fürtöket varázsolhatsz. A trükk pedig annyi, hogy széles tincseket válassz le, amik kellően laposak. Ne legyen nagy és vastag a tincs, úgy kevésbé lesz tartós a hullám, inkább arra törekedj, hogy széles tincseket tekerj a kúpvasra. Ha feltűzöd a csigákat, amíg teljesen kihűlnek, akkor a fürtök sokkal tovább megmaradnak. A nagy melegben pedig, hogy Flórához hasonlóan védd az arcodat a napsugárzástól, a szettedet és a frizurádat feldobhatod egy elegáns szalmakalappal.



Igazi trendkövető vagy? Akkor biztosan van egy fejdíszed az idei szezonra! Egyszerűen a hajad alsó harmadát tincsenként tekerd körbe a kúpvason úgy, hogy egyszer kifelé, egyszer befelé kezded rajta tekerni a fürtöt, így látványos, mégis természetes végeredményt kapsz. A fejdíszt pedig szükség szerint csatokkal rögzítsd a hajadban.




Ezzel a különleges és praktikus fonattal lenyűgözöl mindenkit! Első lépésként egy laza copfba, magasan fogd össze a hajad hátul egy hajgumival. A copf aljából válassz le egy vékony tincset, majd tekerd körbe a hajgumin, teljesen eltüntetve azt és tűzd le a végét hullámcsattal. Különösen nagy trend jelenleg a laza halszálkafonás, de bármilyen fonat típussal nagy sikert arathatsz. Egyszerűen kezdd el befonni a copfot, ezt tovább bolondíthatod a fonás irányának a csavarásával. Amikor végeztél, óvatosan lazítsd meg a fonatot, így sokkal dúsabbnak fog majd tűnni. Ennél stílusosabb már nem is lehetnél a vízparton! J





Az izgalmas nap végén #remingtonlany-aink a naplementében pezsgőztek, a csajos programhoz Flóra haját tükörsimára vasaltuk PROluxe hajsimító segítségével.  Ha te is a minimalista és elegáns frizurák híve vagy, akkor a simára vasalt hajad fésüld oldalra, és dobd előre a válladon Flórához hasonlóan.  A frizurára végül mehet egy leheletnyi hajlakk, amivel a kiálló hajszálakat le tudod simítani és már készen is vagy!

#remingtonlany: @kniezlflora

Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.