Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @STYLEDBYCSILLU #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ezúttal 5 különleges lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás csodás helyszíne az agárdi Yacht Klub volt, itt találkoztunk a lányokkal. Ismerd meg Csilla történetét!


Komáromy Csilla fashion bloggerként, személyi stylistként és stílustanácsadóként dolgozik. Vallja, hogy tetszeni önmagunknak a legnagyobb érték, küldetése, hogy segítsen megtalálni a legjobb önmagunkat. Saját stílusára leginkább az jellemző, hogy mindenevő, odavan az extra kiegészítőkért, az érdekes, szokatlan ruhamegoldásokért anyagban és fazonban egyaránt.

Csillának gyönyörű, ápolt, derékig érő haja van, melyet szögegyenesre vasal, vagy hullámosít a hétköznapokban. A haja vastagszálú és rengeteg, ez a nagy tömeg könnyen kirúgja magát, így Csillának mindig egy kis praktikára van szüksége, hogy tartós hullámokat kreáljon. Fodrászunk laza, könnyed, nyárias frizurákat álmodott meg Csillának a fotózásra. Ha tetszik Csilla stílusa, így készítheted el a frizuráit.






Válassz le egy vékony, de széles tincset és tekerd fel a PROluxe kúpvasra. A széles tincseket könnyedén tekerd fel úgy, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes hullámokat kapsz. Amikor leengedted a hajad a kúpvasról, gyorsan tekerd fel a tincset egy csigába és tűzd fel a fejedre. Ha nem engeded, hogy „kilógja magát”, akkor sokkal tovább fogja tartani a szép alakját. Amikor kihűltek a csigák, óvatosan engedd ki őket és az ujjaiddal fuss át a hullámokon, és rendezd el a loknikat a kedved szerint, hogy laza, természetes hullámokat kapj.



Imádod a fonatokat? A fejtetődön emeld meg a hajtöveket majd egy tupírfésűvel tupírozd addig, amíg a kívánt volument el nem éred. Használj rá egy leheletnyi hajlakkot, majd a felső tincseket simítsd a tupírozott területre. Ezután oldalt válassz le egy-egy vastag tincset és fond be a haj közepéig, majd hátul fogd össze a fonatokat egy hajgumival vagy tűzd oldalra hullámcsatokkal. Végezetül, Csillához hasonlóan, a haj egészét tupírozd a szélfútta hatásért.  



Az izgalmas nap végén #remingtonlány-aink motorcsónakból nézték a gyönyörű naplementét. Fodrászunk Csillának egy rendkívül praktikus mégis különleges frizurát választott, egy mély választékkal, rafinált oldalra fonással igazán egyedi frizurát készített. A fonás idén nyáron is elképesztően trendi, melegebb napokon pedig különösen jól jön, hogy szépen és rendezetten tartja a hajat.



Fésüld oldalra a hajad (a mély választékról ne feledkezz) és oldalt kezdd el befonni, egészen a hajvégekig. Kedved szerint lehet francia vagy akár halszálka fonattal is készíteni, a lényeg, hogy a fonás végeztével kicsit húzkodd ki a tincseket, hogy kevésbé legyen szoros és sokkal dúsabbnak tűnjön a végeredmény.

#remingtonlany: @styledbycsillu
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.