Navigation Menu

Tökéletes fesztiválfrizurát szeretnél? Ezt el kell olvasnod!


Fesztiválozni készülsz vagy az esti bulihoz keresed a tökéletes frizurát, amit otthon is könnyen elkészíthetsz? Idén nyáron is hódítanak a laza, könnyed loknik, a lágy hullámok bulik és fesztiválok alatt is mindig megállják a helyüket. Megmutatjuk hogyan tudod elkészíteni!




Először is készítsd elő a hajad a formázásra!
Alaposan fésüld át a hajad, ne maradjon benne egyetlen gubanc sem, majd használj hővédő terméket és oszlasd el mindenhol a hajon, érdemes átfésülni utána ismét a hajat. Ezek után oszd szekciókra a hajad, 3 résszel bőven elég dolgozni, így egy tincs sem marad ki a formázásból.

Jöhet az elliptikus hajformázó!
Válassz le egy keskeny tincset és tekerd fel a Remington Silk Waving elliptikus kúpvasra, mellyel speciális kialakításának köszönhetően laza loknikat kreálhatsz. Ne feledd, minél keskenyebb a tincs annál szorosabb lesz a hullám, minél nagyobb tincset akarsz egyszerre formázni, annál nagyobb hullámokat kapsz. Lapos tincseket használj, amik elég szélesek de nem túl vastagok, ez a kulcs ennél a frizuránál. Az ilyen tincsek jól szétterülnek az elliptikus hajsütővason és szép, egyenletes hullámokat kapsz. 2-5 másodperc már elég lehet vékonyszálú haj esetében, de 12 másodpercnél tovább semmiképp ne hagyd a hajad rajta. A hajsütővas különleges formája miatt a végeredmény egyszerre lesz látványos, mégis természetes.


Tedd tartóssá a frizurádat!
Amikor leengedted a tincset a formázóról, még egy ideig tartsd a tenyeredben és ne engedd, hogy „kilógja magát”. Ha egy kicsit megemeled a tincset amíg kihűl, akkor sokkal tovább fogja tartani a szép alakját.

Végső simítások
Amikor végeztél a hajsütéssel, az ujjaiddal fuss át a hullámokon, dolgozz bele textúráló terméket vagy szimplán egy kicsit kócos hatásúra is rendezheted a tincseket. Hajfonattal vagy fejpánttal teheted még különlegesebbé a megjelenésedet. Egy leheletnyi hajlakkal fixáld az eredményt és készen is vagy!

TIPP: A Remington elliptikus kúpvasat most fantasztikus, 45%-os kedvezménnyel, 5.990 Ft-ért vásárolhatod meg. Az akció ideje: 2018. június 15-30. Részletekért klikk ide.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.