Navigation Menu

Így készíts hullámos, tengerparti frizurát otthon!


A kieresztett, hullámos, ruganyos haj könnyed, természetes hajtömeget és lágy szerkezetet mutat. Az idei nyáron a laza, bohókás, kissé kócosabb hullámos haj a menő, legyél bárhol: fesztiválokon, strandon vagy egy forró esti nyári buliban.



A beach waves frizurát a tenger hullámai ihlették és a strandolás élményeit idézi, hiszen a sós víz hatására rendeződnek tincseink lágy hullámokba. Nem kell azonban a tengerhez utaznod, hogy ilyen frizurád legyen, akár otthon is elkészítheted magadnak a Remington Silk Waving elliptikus kúpvas segítségével. Mutatjuk, hogyan!

Az első lépés mindig a haj felkészítése a formázásra: használj hővédő terméket és készítsd el a választékot. Oszd egyforma szekciókra a hajad, a felső részeket pedig tűzd a fejtetődre. Érdemes az alsó tincsekkel kezdeni a hajformázást, így egyetlen tincs sem marad ki és tökéletes lesz a végeredmény.


Speciális kialakításának köszönhetően elliptikus hajsütővassal tudod elérni a legtermészetesebb eredményt a beach waves frizurához, így kellően nagy és laza csigákat tudsz készíteni. Kapcsold be és kezdd el göndöríteni a vele a hajad a fejed jobb oldalán kezdve, a hajsütővasat fejjel lefelé tartva, így haladj körbe tincsenként, lentről felfelé. Nagy és lapos (tehát inkább széles) tincseket csavarj rá, a hajad közepétől egészen a végéig, a hajad felső harmadát már ne tekerd rá. 6-8 másodpercig hagyd rajta a tincseket, majd engedd le és várj egy kicsit amíg kihűl.

A többi tincs esetében is ismételd meg a fenti lépéseket, figyelj arra, hogy ne maradjon ki egyetlen rész sem, így szebb lesz az összhatás. Minél szélesebb és laposabb tincseket tekersz a hajsütővasra, a csigák annál lazábbak és természetesebbek lesznek.

A fejtetőnél kicsit változtass, függőleges helyett vízszintesen elválasztott tincseket kreálj, ez megemeli a hajtövet és dúsabb hatást ad a frizurádnak. Itt minden tincset vízszintesen göndöríts és most kivételesen a felső harmadnál, közelebb a hajtőhöz kezdj, így nem fog később sem lelapulni a hajad.


Miután az összes tincset begöndörítetted várj egy kicsit, hogy teljesen kihűljön a hajad, majd fújd be fény vagy textúráló spray-vel, dolgozd be a hajadba és 1-2 percig hagyd száradni. Utána egy kicsit rázd meg a fejed, az ujjaiddal fuss át a tincseken és rendezd őket úgy, ahogy szeretnéd, a kicsit kócos „messy” hatás csak jót tesz ennek a frizurának. Ilyenkor mehet rá egy leheletnyi hajlakk és készen is vagy.

TIPP: A Remington Silk Waving elliptikus kúpvasat most fantasztikus, 45%-os kedvezménnyel, csupán 5.990 Ft-ért vásárolhatod meg. Az akció ideje: 2018. június 15-30. Részletekért klikk ide!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.