Navigation Menu

Trendi konty egy kis extra csavarral


Szuper divatos hajviselet a halszálka-fonású fejtetőre tűzött félkonty. Egy menő csavart adunk egy már kedvelt frizurához, és olyan megjelenést kapunk, amely tökéletes kis extra részletet tesz hozzá a leengedett hajhoz. Itt az ideje egy kis újításnak! Könnyebb, mint gondolnád, és gyorsan el is készülhetsz vele.




Fújd be egy kis hővédővel a hajad, majd jöhet az alapos fésülködés. A frizura alapját a lágy hullámok adják, ezért az első lépés a göndörítés lesz. Oszd szekciókra a hajad, majd Keratin Protect kúpvassal haladj tincsről tincsre, így biztosan szép és egységes lesz a végeredmény. Széles és lapos tincseket válassz le, így gyönyörű, lágy hullámokat fogsz kapni, nem lesz túl feszes. Amikor leengeded a tincset a kúpvasról és még meleg, egy picit húzd meg és egyenesítsd ki a tincset, ettől tényleg szép nagy hullámok fognak csak a hajadban maradni. Az ujjaiddal fuss át és válaszd szét a fürtöket.

A fejtetődön válassz le egy széles részt (majdnem olyan szélesen, mint a homlokod), amiből majd a kontyot fogod készíteni. Kezdd el a homlokodhoz legközelebb francia fonattal befonni és egészen a fejtetődig folytasd a fonatot, ahol majd a kontyot szeretnéd látni. Itt egy hajgumival szorosan rögzítsd. A konty sokkal nagyobbnak fog tűnni, ha a hajtincset előtte alaposan feltupírozod. Az összefogott copfod hajad közepétől fésülgesd a hajad a töve felé, ezzel a kisebb hajszálakat a hajgumi felé tolod, ez adja majd a dússágát a frizurának. Erre akár egy kis hajlakkal vagy hajhabbal rá is segíthetsz.


Az így elkészült copfot kezd el egy irányba tekerni, amíg a copf teljes hosszát végig nem tekerted. Miután ezzel végeztél egyszerűen csavard fel egy kontyba a copfodat és rögzítsd stabilan hajtűkkel. A kiálló szálakat és a tupírozás nyomait simítsd le egy kis hajlakkal és fésűvel, ha szükséges, így az összhatás szebb, rendezettebb lesz és nem utolsó sorban, sokkal tartósabb is.

Készen is vagy a frizurával!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.