Navigation Menu

Romantikus frizura lágy hullámokkal


Az első (vagy akár a sokadik) randira képesek vagyunk órákat készülődni, a tökéletes ruha kiválasztása, a megfelelő smink és frizura elkészítése nem egyszerű. Mi most a frizurához mutatunk egy szuper ötletet, hogy valóban minden tökéletes legyen az első randin.


Ez a frizura laza, lágy esésű loknikra épül. Alaposan fésüld ki a hajad és fújj rá hővédőt, hogy előkészítsd a formázáshoz. A gyönyörű, laza loknikat a legkönnyebben Keratin Protect Intelligens hajsimítóval készítheted el. Válassz le a frizurádból egy tincset, fogd közre a hajvasalóddal, fordíts rajta 180°-ot és lassan húzd végig a tincsen. Amikor végighúztad a hajvasalót a tincsen és előugrik a hullám, egy ideig még tartsd a tenyeredben a tincset, emeld meg és hagyd, hogy így hűljön ki, sokkal tartósabb lesz így a hullám. A fejed jobb oldalán mindig jobbra fordítsd el 180°-kal a hajsimítót, a bal oldalán pedig bal irányba, így igazán különleges és elegáns lesz a végeredmény, ahogy egymásba omlanak a tincsek.


Ha a hajad gyorsan ki szokta rúgni a loknikat, akkor érdemes egy kis hajhabot belenyomkodni még mielőtt elkezdenéd formázni a hajad. Ne feledd, a lényeg a mértékletességen van, ne használj sok hajhabot attól csak ropogós lesz a hajad, a loknik nem lesznek tartósabbak. A hajad felső harmadát ne hullámosítsd, ez mostanában divatos és ennél a frizuránál is ez mutat jól. Amikor az összes tinccsel végeztél, az ujjaiddal óvatosan válaszd szét és fésüld át a hullámokat, így azok jobban megtartják a formájukat, mégsem tapadnak össze.

Mindkét oldalon a halántékodnál válassz le egy-egy jó vastag tincset, ezeket akár kicsit tupírozhatod is. Ezután a tincs egész hosszát csavard végig és a képen látható módon vezesd el hátul, hullámcsatokkal alaposan rögzítsd. A hullámcsatokat jól el tudod rejteni, ha mindig a másik tincs alá vezeted be őket, így láthatatlanok maradnak. Végül egy kis hajlakkal fixáld a frizurád.



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.