Navigation Menu

A nagy hajformázó kisokos: Milyen frizura elkészítéséhez, milyen eszközt használjunk?


Tedd fel a kezed, ha már előfordult veled, hogy az elkészített frizura sajnos köszönőviszonyban sem volt az elképzelttel. Tükörsima haj, laza beach waves, volumendús és rugalmas hajkorona.. ezek mind-mind más típusú formázót igényelnek és egy-egy trükkel a végeredmény is sokkal közelebb fog állni az elképzelthez.




Mikor használj diffúzort és mikor szőkítő fejet hajszárításnál?

A Keratin Protect hajszárító szűkítő feje segít koncentráltabban irányítani a hajszárító által kifújt levegőt a hajadra, ahelyett, hogy csak szétfújná a hajszálakat. Figyelj arra, hogy a szűkítővel a hajtövektől a hajvégek felé fújd a levegőt, így a hajadon lévő pikkelyek (ami a haj külső borítása) szépen egymásra simulnak és szép, fényes lesz a végeredmény. Ha körkefét is használsz, a szűkítővel kövesd végig a hajon, olyan végeredményt tudsz vele elérni, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól.




Göndör haj esetében a diffúzor lesz a legjobb barátod. Megzabolázza és csodás fürtökké alakítja a göndör hajat, már hajszárítás közben is. Hullámos és enyhén göndör haj esetében is bevetheted, szép tartást fog adni a hajadnak, megemeli a hajtöveket. Diffúzoros hajszárításnál a diffúzorral alulról emeld meg a hajtincseket, és így szárítsd.


Mitől lesz tökéletesen tükörsima a hajad?

Több kis lépéssel garantáltan tartósan tükörsimává varázsolhatod a tincseidet, ami ellenáll a párás levegőnek is. Kezdésként próbálj megbarátkozni a körkefével hajszárítás alatt, ha eleve viszonylag egyenesre szárítod ilyen módon, megsokszorozod utána a hajsimítás tartósságát. Használj hővédő és formázást segítő terméket, de ne túl sokat. A sok hajformázó csak elnehezíti a hajat és zsíros hatást kelt. Macerás, de oszd részekre a hajad mielőtt a Keratin Protect Intelligens hajsimítóval elkezdenéd az egyenesítést. Ha egyetlen apró tincs sem marad ki a hajsimításból, az összhatás sokkal szebb lesz. Az igazán fényes tükörsima hatáshoz használj hajfénysprayt vagy hajápoló olajat, de figyelj itt is, hogy ne kerüljön túl sok belőle a hajadra.


Hogyan érj el tartós hullámokat a kúpvassal?

Keratin Protect kúpvas használatakor sokkal tartósabbak lesznek a hullámok a hajadban, ha egy kicsit megemeled a tincset és így hagyod kihűlni, ahelyett, hogy kilógná magát. Egyszerűen ahogy leengeded a tincset a kúpvasról, a tenyereddel emeld meg és várj így egy kicsit, ezt ismételd meg a többi tincsnél is. Ha extra tartósságra vágysz, akkor hullámcsattal fel is tűzheted, így tényleg teljesen ki fog hűlni, megéri a fáradtságot. Mindkét praktikával sokkal tartósabbá teheted a hullámokat.


TIPP: A teljes Keratin Protect hajformázó kollekciót keresd a Media Markt üzleteiben és online.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.