Navigation Menu

Gyorsan elkészíthető, nőies kontyot szeretnél?

Azokon a napokon, amikor azt érzed, hogy sehogy nem áll a hajad érdemes bevetni a jól bevált kontyokat. Ezeknek az elkészítése lehet bonyolult és végtelenül egyszerű is, de egy biztos, hogy a végeredmény nőies és stílusos megjelenést fog tükrözni. Ez a frizura nagyon mutatós és bárhová viselheted legyen szó egy munkahelyi meetingről, egy délutáni kávézásról vagy akár egy esti vacsoráról. Nézzük meg, hogy milyen lépésekkel lehet a legegyszerűbben kivitelezni:


Ahhoz, hogy ez a konty igazán látványos legyen szükség van egy váll alatti hajhosszra, különben nem lehet tupírozni és visszatűzni a hajvégeket. Mielőtt összefognánk a copfokat ki kell vasalni a hajtincseket, hogy az oldalsó részeken teljesen a fejünkre tudjanak simulni a hajszálaink és egyenletes hatást keltsenek. 


Ezt könnyedén kivitelezhetjük a Remington S9880 PROluxe You hajsimitóval, ami az intelligens StyleAdapt technológiájának köszönhetően gyorsan felismeri a haj tulajdonságait és pillanatok alatt elsajátítja a hajformázási technikánkat - áthúzási sebesség, tincsvastagság -, aminek alapján személyre szabja a simítólapok hőmérsékletét.  


A vasalás után függőlegesen válasszuk két részre a hajunkat, majd elölről kezdjük el szorosan becsavarni lefelé, a hátsó irányba. A fejtőnél lehet a legjobban rögzíteni, amit egy gyors mozdulattal meg is tehetünk egy hajgumi segítségével, mintha egy copfot készítenénk. Ezt végezzük el a másik oldalon is, ha lehet, akkor mindkettőt ellentétes irányú tekeréssel, mert szemből úgy lesz szimmetrikus.

Az elkészült copfokat kezdjük el sörtés kefével tupírozni egészen addig, amíg nem lesz "egyenletesen kócos". Ilyenkor nyugodtan használjunk volumen növelő termékeket is, mert azokkal még látványosabb eredményeket lehet elérni.

Ha mindkét oldallal elkészültünk, akkor csináljunk belőlük kecses gombócokat és hullámcsatokkal rögzítsük a hajgumik alatt. Ha egy picit vagányabb hatást szeretnénk elérni, akkor feljebb is rögzíthetjük a lófarkakat, így jobban előtérbe kerülnek a kis gömböcök a végeken. 


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.