Navigation Menu

Hány villanás szükséges egy teljes testkezeléshez?


Belegondoltál már, hogy mennyi időt töltesz szőrtelenítéssel? Ha mondjuk 2-3 naponta 30 percet borotválkozással töltesz az évente minimum 50 óra (több, mint 2 nap). Ugye mennyire durván hangzik? Tartós szőrtelenítéssel nem csak időt spórolsz, de a végeredményét is imádni fogod, és most részletesen megmutatjuk, hogy mennyi villantással tudod elvégezni a teljes testkezelést.




Jöjjön egy kis gyors matek: 

Az új IPL8500 Luxe tartós szőrtelenítő 300.000 villantást garantáltan tud. Egy teljes testkezelés (karok, lábak, intim területek, hónalj) megközelítőleg 900 villantás (egyénileg ez a szám kicsit több és kevesebb is lehet). Így durván számolva 333 kezelést tudsz elvégezni ezzel a géppel. Gondolj bele, a kezelés kb. első két hónapjában fogod csak két hetente használni a készüléket, onnantól már csak negyedévente válhat szükségessé esetleg egy-egy ismétlő kezelés. Ez a kezdő évben 10-12 alkalom, az összes utána következő évben pedig 4-5 alkalom.

Ha kiszámolod, a 300.000 villantásnyi 333 kezelést akár 30 év alatt tudod elhasználni. Még ha szkeptikusan is nézed ezeket a számokat, hogy neked több villantásra és több alkalomra is lesz szükséged, akkor sem fogja ezt a lenyűgöző számot igazán befolyásolni, hiszen mindenképpen hosszú-hosszú éveken át fog a szőrtelenítésben téged segíteni egy ilyen gép, méghozzá az otthonod kényelméből. Az évi 12x45 perces kezelés az 9 órára jön ki, ugye mennyivel szimpatikusabb, mint egy év alatt két napot borotválkozással tölteni? J

Ha ez mind nem győzött volna meg, a Remington IPL8500 Luxe tartós szőrtelenítő készüléket 5+1 év cseregaranciával kínáljuk, ráadásul most futó akciónk keretében a Media Markt üzleteiben és webshopjában vásárolt IPL8500 Luxe tartós szőrtelenítő mellé egy exkluzív REVEAL Compact arctisztító készüléket adunk ajándékba, valamint vásárlóink között egy 100.000 Ft értékű wellness utalványt is kisorsolunk. Részletek itt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.