Navigation Menu

Hány villanás szükséges egy teljes testkezeléshez?


Belegondoltál már, hogy mennyi időt töltesz szőrtelenítéssel? Ha mondjuk 2-3 naponta 30 percet borotválkozással töltesz az évente minimum 50 óra (több, mint 2 nap). Ugye mennyire durván hangzik? Tartós szőrtelenítéssel nem csak időt spórolsz, de a végeredményét is imádni fogod, és most részletesen megmutatjuk, hogy mennyi villantással tudod elvégezni a teljes testkezelést.




Jöjjön egy kis gyors matek: 

Az új IPL8500 Luxe tartós szőrtelenítő 300.000 villantást garantáltan tud. Egy teljes testkezelés (karok, lábak, intim területek, hónalj) megközelítőleg 900 villantás (egyénileg ez a szám kicsit több és kevesebb is lehet). Így durván számolva 333 kezelést tudsz elvégezni ezzel a géppel. Gondolj bele, a kezelés kb. első két hónapjában fogod csak két hetente használni a készüléket, onnantól már csak negyedévente válhat szükségessé esetleg egy-egy ismétlő kezelés. Ez a kezdő évben 10-12 alkalom, az összes utána következő évben pedig 4-5 alkalom.

Ha kiszámolod, a 300.000 villantásnyi 333 kezelést akár 30 év alatt tudod elhasználni. Még ha szkeptikusan is nézed ezeket a számokat, hogy neked több villantásra és több alkalomra is lesz szükséged, akkor sem fogja ezt a lenyűgöző számot igazán befolyásolni, hiszen mindenképpen hosszú-hosszú éveken át fog a szőrtelenítésben téged segíteni egy ilyen gép, méghozzá az otthonod kényelméből. Az évi 12x45 perces kezelés az 9 órára jön ki, ugye mennyivel szimpatikusabb, mint egy év alatt két napot borotválkozással tölteni? J

Ha ez mind nem győzött volna meg, a Remington IPL8500 Luxe tartós szőrtelenítőt 5+1 év cseregaranciával kínáljuk, ráadásul most futó akciónk keretében az Euronics Műszaki Áruházlánc üzleteiben és online 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg a készüléket. Részletek itt. A promóció időtartama: 2020. április 7.-14.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.