Navigation Menu

Nézd meg, hogyan bulizik egy #REMINGTONLANY! – 3. rész


Ha valamit tudnak a #REMINGTONLANY-ok, akkor az az, hogy hogyan kell stílusosan megjelenni egy bulin. Ragyogó, lágy esésű frizurák, makulátlan smink és a tökéletes outfit garantáltan elrabol minden tekintetet.




A tavaly szeptemberben meghirdetett #RemingtonStyleCab felhívásunk harmadik nyertese Ruzsa Norina volt, aki két barátnőjét, Annát és Daniellát szerette volna meglepni egy különleges, csajos estével: „A lányokkal már több mint tíz éve barátnők vagyunk. Annának idén lesz az esküvője és arra gondoltam, hogy ez egy olyan különleges élmény lenne, amit majd később is szívesen emlegetünk, hogy milyen volt, amikor Annával hajadonként utoljára buliztunk.”

A Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes felkeresték a lányokat Norina meseszép otthonában és gyönyörű frizurákat és sminkeket készítettek nekik, sőt Komáromy Csillu stylist segítségével személyre szabott szín-és stílustanácsadás mellett alkatelemzésben is részt vettek.


Norinának nagyon jól áll a piros, ezért Csillu egy piros egyberuhát választott neki. A derekát hangsúlyozva két övvel dobta fel a ruhát, viszont vitt bele egy kis csavart: ellentétesen fűzte be az öveket egymásba. 2019-es trendek egyik jellegzetes mintája a tehénfoltos minta, ami táska formájában kapott helyet és nagyon jól ellensúlyozta az egyszínű midiruhát.



Norinának dús, hosszú, szőke haja van, így egyértelmű volt, hogy Evelyn Victoria’s Secret hullámokat készít neki. A Curl &Straight Confidence hajformázó segítségével laza hullámokat kreált majd a hajsütés után nagyfogú fésűvel átfésülte, végül lakkozta a frizurát, így egész este tartós maradt.


Norina gyönyörű kékes-zöld igéző szempárja volt a smink kulcsa. Rita egy téglás árnyalatú és egy aranyfényű selyemporral dolgozott a szemhéjakon, és hogy méginkább kiemelje azokat, egy szürkés színű szemhéjporral satírozta körbe. Arany pigmentált highlightert használt, és egy leheletnyi pirosítót tett az orcára.



Annának a kantáros szoknya mellé egy flitteres topot választott Csillu, ami egy kis extra színt vitt a partyszettbe. A virágminta idén nagyon trendi, ezért, hogy minta is legyen az outfitjében, virágmintás hosszan leérő fülönfüggővel tuningolta a szettjét. A kantároshoz pedig jól passzol az övtáska, ezért Annát ezzel indította bulizni.




Annának nagyon szép természetes vöröses színű haja van ezért neki mindenképpen göndör hajat tervezett Evelyn, amit megfűszerezett egy laza feltűzéssel. A laza loknikat Curl & Straight Confidence hajformázóval készítette, úgy, hogy közepes vastagságú tincset (4 cm széles) fogott a simítólapok közé, majd elforgatta a hajformázót 180°-kal, és lassan végighúzta a tincs egészén.



Anna aprócska szeplőit és pirospozsgás arcát semmiképp nem szerette volna magas fedésű alapozó alá rejteni Rita, ezért egy könnyebb textúrájú fedést választott. A szemhéjra enyhén barackos, már-már rózsás árnyalatú pigmentet tett, és az extra hosszú szempillákat fekete spirállal erősítette meg. Az ajkakat a szemhéj színével megegyező szájfénnyel festette ki.



Daniella inkább nadrágpárti, ezért ennek mentén a lányokkal harmonizálva egy fekete nadrágot ajánlott neki Csillu, piros csipkeblúzzal. Felülre pirosat a pirossal kombinált, nem a “megszokott” fekete bőrkabit. A szerelésénél a pontot az i-re a geometriai mintás táska tette fel.


Daniella bőre egyszerűen makulátlan, így Rita gyönyörű “festővásznat” kapott. Egy közép tónusú, nude színű szemhéjpúderrel árnyalta a szemhéjakat, majd egy barna tusvonallal koronázta a szemsminket. A mélypiros csipkés felsőhöz választotta a rúzst, a szép telt ajkakat mindenképp ki akarta hangsúlyozni.


Daniellának határozott elképzelése volt, hogy milyen frizurát szeretne, így kérésének megfelelően Evelyn oldalra fésülte az egész haját, fent egyenesítette, alul göndörítette a Curl & Straight Confidence hajformázóval.






Remington Beauty Team:
Haj: @remingtongetready I Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Helyszín: Divino Bazilika

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.