Navigation Menu

A legdögösebb laza hullámok is az egészséges hajban mutatnak igazán jól


A hosszú tél kiszárította és megviselte a hajkoronádat? Ezzel a tápláló hajpakolással a szép hosszú és egészségtől ragyogó haj nem elérhetetlen álom többé! Ráadásul a gyönyörű, laza hullámok is csodálatosan fognak mutatni a hajadban, ha követed a lépéseinket.




Száraz, töredezett, fénytelen hajra való mélytápláló hajpakolásunk újra élettel telivé varázsolja a hajad.

Hozzávalók: 2 banán, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál olaj (argánolaj, kókuszolaj, olivaolaj, ricinusolaj)

A banánt alaposan törd össze villával pépes állagúra, ne maradjon darabos, mert úgy nehezebb lesz kiöblíteni. Keverd el benne az olajat, majd a két evőkanál mézet. Figyelj arra, hogy könnyen kenhető pépes állagú legyen a massza, ha túl sűrűnek érzed, adhatsz hozzá még egy kanál olajat vagy sört, ha pedig túl híg lenne, akkor adj hozzá még egy kis banánt.

A pakolást legalább 60 percen át hagyd a hajadban, és tekerd körbe folpackkal, így nem fog lecsöpögni. Ajánlott legalább 1 órán át hagyni, hogy a pakolás „dolgozzon”, de természetesen 2-3 órán át is a hajadon hagyhatod.
Alaposan mosd ki a hajadból, akár többször is öblítsd át a hajad, amíg azt nem érzed, hogy teljesen tiszta. Utolsó öblítésnél bónuszként bevetheted az ecetes hajöblítőt (víz és ecet 1:1 arányban elkeverve) a tökéletes puhaságért és extra fényességért. Ne aggódj az ecet illata el fog illanni a hajadból.

Készen állsz a lenyűgöző hullámokra?
Szárítsd meg a hajad (akár magától, vagy hajszárítóval, a lényeg, hogy teljesen száraz legyen!), fújd be egy kis hővédővel, majd jöhet az alapos fésülködés. A képen is látható lágy hullámokat PROluxe Midnight kúpvassal tudod a legkönnyebben elkészíteni. Oszd 4 részre a hajad, majd kúpvassal haladj tincsről tincsre mindig az alsó tincsektől felfelé haladva, így biztosan szép és egységes lesz a végeredmény.

Széles és lapos tincseket válassz le, így gyönyörű, lágy hullámokat kapsz, nem lesz túl csigásan göndör, loknis. Amikor leengeded a tincsed a kúpvasról és még meleg, egy picit húzd meg lefelé és egyenesítsd ki a tincset, ettől tényleg szép nagy hullámok fognak csak a hajadban maradni. Amikor az összes tinccsel végeztél az ujjaiddal fuss át a hajadon és válaszd szét a fürtöket.

Egy kis hajlakkal vagy hajfény spray segítségével az eredmény még tartósabb és lélegzetelállítóbb lesz.


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.