Navigation Menu

Tetőtől talpig ápolás az Omniblade-del!

Az Omniblade Multi-Pro Arc + Test multifunkciós szőrtelenítő készülék különböző stílusok kialakítását teszi lehetővé tetőtől-talpig a levehető fejnek és a 11 különböző cserélhető tartozéknak köszönhetően.

Arcszőrzet formázása

Nincs ápoltabb megjelenés, mint egy frissen borotvált arc. Stílusos és ápolt külsőt kölcsönöz, mely a mindennapi életünk során nélkülözhetetlen. A kívánt eredmény eléréséhez válaszd ki a megfelelő tartozékokat és készülj elő a borotválkozáshoz. Használd az arctisztító kefét, hogy a bőröd friss és fényes legyen.


Casual style

Az igazán lehengerlő megjelenéshez a borotválkozás nélkülözhetetlen. Van, akinek néhány napos borosta is jól áll, ami csak látszólag teljesen természetes, ám ehhez is szükséges a megfelelő alapozás. A tökéletes borosta elkészítéséhez szükség lesz a tartozékok közül a mikro trimmelő tartozékokra, melyekkel könnyedén a stílusodra formázhatod a szakálladat.  


Rövid szakáll  

A szakáll szerelmesei rövidebb és hosszabb fazon kialakítása közül is választhatnak. A kontúrok megtartása és egy precíz vágási technika kiemeli az arcéleket, ezáltal karaktert ad az arcnak. A megfelelő fazon kialakításához választhatsz a fix fésűk közül, melyek mellé beállíthatod a precíziós tárcsán a kívánt hosszúságokat.

Hosszú, formázott szakáll

Szerencsések, akik telt, vastagabb szőrzettel vannak megáldva, hiszen nekik egy hosszabb szakáll fazon is mutatós lehet. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezzel nem kell foglalkozni, sőt sokszor időigényesebb a kialakítása, mint amilyen egyszerűnek tűnik. A hosszabb fazon kialakításához válassz a hosszabb hosszúságú rögzített fésűk közül és ne felejtsd el a formázás előtt alkalmazni az arctisztító kefét, mellyel megtisztíthatod a szakállat és az alatta rejtőző bőrt.


Testszőrzet formázás

Az Omniblade Multi-Pro Arc + Test multifunkciós szőrtelenítő készülékkel a teljes test ápolása és karbantartása kivitelezhető. A testszőr vágók és az állítható fésűk segítségével a mellkas szőrzete is könnyedén alakítható. 


Tudtad, hogy a mellkas formázásának is vannak saját stílusai?

Volt, nincs?! - Szereted tisztán és egyszerűen tartani a dolgokat? Akkor nincs más dolgod, mint leborotválni a szőrzetet és élvezni a csupasz, testközeli élményt.

 A "Fa" - ahogy a neve is tükrözi, ez egy olyan fazon, ahol a mellkas felső része szőrösebb, majd lefelé, keskenyebb vonalban fokozatosan rövidül, egészen a has közepéig.

Top-Heavy - ha szeretnéd, hogy a mellkasod egy teltebb formában tündököljön, de a hasadnál teljesen sima legyen a bőröd, akkor válaszd ezt a fazont. Ez talán az egyik legnehezebben kivitelezhető forma, de természetesen nem lehetetlen a különböző hosszúságú toldalékoknak köszönhetően.

A "szőnyeg" -  ez a stílus lehetővé teszi a teljes mellkasszőr kiemelését, a szélek elvékonyításával. Ez egy tökéletes megjelenés azoknak, akik nem szeretnek napi szinten borotválkozni, mégis ápolt megjelenésre vágynak.

Az Omniblade Multi-Pro Arc + Test multifunkciós szőrtelenítő készülék a lehető legjobb választás azoknak, akik otthoni körülmények között szeretnék a legtöbbet kihozni a szőrzetük formálásában.






0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.