Navigation Menu

Frissítő avokádós hajpakolás nyárra


Az utóbbi időben a hajad veszített a fényéből és már nem tudsz vele mit kezdeni? Akkor ideje bevetni kedvenc nyári hajpakolásunkat, amit mindig ki akartál próbálni csak valamiért halogattad. Hidd el, csodát fog tenni a hajkoronáddal. Szóval, ha a hajad nem a legjobb formáját hozza, irány és dobd fel ezt a hajpakolást!




Hozzávalók: 1 db avokádó, 1 db banán, 4 evőkanál joghurt, 2 evőkanál méz, opcionális extra: 2 kávéskanál olaj (olíva, kókusz stb.)

Ahhoz, hogy ne legyen túl darabos a masszád a legjobb, ha turmixgépben alaposan összeturmixolod az összes hozzávalót, de akár villával is pépesítheted az egészet, a lényeg, hogy legyél alapos, ne legyenek darabok a hajpakolásban.


A pakolást vidd fel száraz hajra, ne moss előtte hajat, nedves hajon kevésbé lesz hatékony. Száraz haj esetén nyugodtan használhatod a hajtövektől a hajvégekig, normál-zsíros haj esetén inkább hajközéptől a hajvégekig vidd fel, oszlasd el alaposan.

Egyszerűen csomagold folpackba a hajad, így biztosan nem fogsz összecsöpögtetni semmit, majd a folpack után csavarj rá egy törölközőt is. 30-60 percig nyugodtan hagyhatod a hajadon a pakolást, majd alaposan, többször átöblítve mosd le, hogy az olaj is biztosan lejöjjön róla.

Miután kipróbáltad, látni és érezni fogod, hogy ebben a pakolásban is rengeteg az áldásos hatóanyag, ami lággyá, könnyen fésülhetővé és ápolttá teszi a hajadat.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.