Navigation Menu

Rafinált csomó konty lépésről - lépésre

Egy kontynak nem kell mindig szuper extrának, mesebelinek vagy drámainak lennie. Egy szerényebb konty is pontosan olyan lélegzetelállító, hiszen sosem megy ki a divatból, ráadásul számos variációban elkészíthető. Némelyik kész műalkotás, némelyik pedig egyszerűségével nyűgöz le. A rafinált csomó konty egy ezek közül, és még ha kezdő is vagy, sikerülni fog. 


Válaszd két szekcióra a hajad, egyszerűen fond be és Air Plates hajvasalóval fuss át a tincseken. Ezzel a technikával gyors és laza hullámokat tudsz kreálni és volument adsz a hajadnak.



Várd meg amíg teljesen kihűlt a hajad, majd bontsd ki a fonatot. Fésüld át ritka fogú fésűvel vagy az ujjaiddal az egészet.



A fejbúbodnál válassz le egy tincset és kezdd el tupírozni a hajvégektől a hajtövek felé fésülve a hajad.



A fejbúbodnál fésülj rá felülről egy réteget, amivel szépen el tudod takarni a tupírozott részt, illetve elől válassz le egy nagyobb tincset.



Fogd össze egészen mélyen 2 copfba a hajad, figyelj rá, hogy ne lapítsd le túl szoros copffal a korábban elkészített tupírt.



A két copfból egyszerűen köss egy nagyon laza csomót a hajadba, majd a végeket a csomó közepén kívülről befelé bújtasd be és rögzítsd az elkészített csomó alatt hullámcsattal.



Az arcod melletti leválasztott tincset lazán tűzd hátra a kontyhoz, amennyiben túl laposnak érzed egy picit az alsó rétegét akár tupírozhatod is.

 




0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.