Navigation Menu

Fodrászszalon otthon

A hajammal már sok közös sztorink van. Nem nehéz, hiszen napi szinten találkozunk és sok dolgunk van egymással. Főleg nekem, mert a vékonyszálú hajam sok munkát ad. Ezért örültem, hogy a Remington Hydraluxe Pro hajsimítót és hajszárítót tesztelhettem.  Olyanok, mintha egy fodrász szalon kellékei lennének. – Palásti Márti írása.


Hydraluxe Pro hajsimító Hydracare párásító technológiát és hőmérséklet beállítási funkciót alkalmaz a szalon simaságú eredmény elérésére, és eközben teljesen megóvja a hajam a hő által okozott sérülésektől.


Mivel a hajam vékonyszálú a szó szoros értelmében, nagyon óvatosan kell a hőt adagolnom.  Jó hír, hogy a Hydraluxe Pro hajsimítóban alkalmazott Hydracare párásító technológia által a hajamra kibocsátott hűvös pára hidratálja a hajszálakat a simítás előtt; az így előkészített hajon aztán profi formázás végezhető már az egészségesebb, 170°C-os hőmérsékleten is. A nedvességzáró kondicionálókkal impregnált, precízen felmelegített kerámiabevonatos lapok a hajszálak tövétől egészen a csúcsáig egyenletes hőmérsékletet biztosítanak, így egyetlen áthúzással is sima, fényes eredményt érhetünk el.


A szakértők szerint a hűvös párával történő hajformázás sokkal hatékonyabb a forró gőzzel végzetthez képest, mert a hűvös pára gyorsabban felszívódik a hajban, mint a forró gőz, ami azt jelenti, hogy a Hydraluxe Pro hajsimítónak a frizura elkészítése közben kevesebb vízre van szüksége a megfelelő mennyiségű nedvességnek a hajba történő beviteléhez. És ez így is van a hétköznapokban is. A hajam selymes és nem száraz, ami nagy szó, mivel már említettem, hogy eléggé vékonyszálú.

Palásti Márti – Mindennapi nő blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.