Navigation Menu

Remington Hydraluxe Pro, a hajad védelmében

Minden nő, így köztük én is szeretem a hajamnak is megadni mindazt a jót, amit megérdemel. A hajápolás nem csak a megfelelő sampon, balzsam, esetleg pakolás, vagy hajkúra formájában merül ki, nagyon fontos mindezek után, hogy megfelelő hajszárítóval és esetleg hajsimítóval formázzuk hajkoronánkat. – Posgay Rita írása


Hajunk meghálálja mindezt a törődést: nem lesz száraz tapintású és törékeny. Ezért is választottam a Remington Hydraluxe Pro fantasztikus hajsimító termékét. A Remington márkáról sokan azt gondolják, hogy csak hajszárítói és hajformázói vannak, pedig ennél merőben más termékkel indult diadalútjának a márka, ami nem volt más, mint az első elektromos borotva.

Érdekességképpen: 1937-ig menjünk vissza az időben, amikor is a Remington bemutatta az első elektromos borotvát, ezzel alapjaiban változtatta meg a férfiak és nők borotválkozási szokásait. Több, mint 80 évvel később a Remington továbbra is folytatja az újítást, világelső termékeket hozva létre. Sőt, úgy tartják, az elektromos haj- és arcápolás számos kategóriája nem létezne nélkülük…

Nézzük is miben különleges a Remington Hydraluxe Pro hajsimító:  

Bizonyára sokan tapasztalhattuk már, hogy hajunk egy-egy hajsimítás után száraz, töredezett lett. Ennek megakadályozására a Remington kifejlesztette a Hydracare hidratáló technológiát, mely hőmérséklet beállítási funkciót alkalmaz, hogy szinte szalon simaságú legyen a végeredmény. Használat közben pedig teljesen megóvja a hajad a hő által okozott sérülésektől.


A Hydraluxe Pro hajsimítóban alkalmazott Hydracare Cool Mist technológia által a hajra kibocsátott hűvös pára hidratálja a hajszálakat a simítás előtt, és az így hozzáadott nedvesség ellazítja a hajszálakat, ezáltal kevesebb hőre van szükség és ennek köszönhetően sérülésmentesen, szabadon kreálhatsz egészségesen fényes, tükörsima frizurát, vagy lágy loknikat, de jöhet a profi hajformázás is, itt már csak a fantáziád szab határt!

Tudtad, hogy a Remington Hydralux Pro hajsimítóval hajad formázása egészségesebb, hidratáltabb 170°C-os hőmérsékleten is!? A hajsimító használatakor, a nedvességzáró kondicionálókkal impregnált, precízen felmelegített kerámiabevonatos lapok a hajszálak tövétől egészen a csúcsáig egyenletes hőmérsékletet biztosítanak, így egyetlen áthúzással is sima, fényes eredményt érhetsz el.

A hűvös párával történő hajformázás sokkal hatékonyabb a forró gőzzel végzetthez képest, mert a hűvös pára gyorsabban felszívódik a hajban, mint a forró gőz, ami azt jelenti, hogy a Hydraluxe Pro hajsimítónak a frizura elkészítése közben kevesebb vízre van szüksége a megfelelő mennyiségű nedvességnek a hajadba történő beviteléhez.

Használata könnyű, az eredmény: egy ragyogó, egészséges, csodaszép frizura!

A Remington Hydraluxe Pro hajsimítója hajam védelmét helyezi első sorba, hogy sok-sok alkalommal elkápráztassam családtagjaimat, barátaimat, vagy épp a kollégáimat…

Hajformázásra fel!

Posgay Rita – Persica blog


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.