Navigation Menu

Extravagáns megjelenés a nagy napon

Az esküvő minden nő életében különös és soha vissza nem térő alkalmat ad a tündöklésre, így nem meglepő, ha mindenki szeretné a saját stílusát megmutatni. Legelőször maga az esküvő stílusát kell meghatározni, amit majd tükrözni fog a helyszín, a ruha karaktere és a kiegészítők egyedisége. Ez lehet romantikus, letisztult, extravagáns vagy akár laza farmeres is, a lényeg, hogy teljes mértékben azonosulni tudjunk a hangulatával. A helyszín meghatározása után jöhet a ruha és az ékszerek kiválasztása, azonban ezzel még nem ér véget a megjelenés megtervezése, hiszen a smink és a frizura is meghatározó része az összképnek.


hajkoronánk az egyik olyan "kiegészítőnk", amit minden nap viselünk, ezért ápolása különös törődést igényel, pláne egy ilyen különleges alkalom előtt. Érdemes már az esküvő előtti hetekben extra pakolásokkal kényeztetni, mert biztosan meghálálja majd a törődést. Most egy extravagáns frizurának az elkészítését fogjuk bemutatni, melyet a Hydraluxe Pro hajsimító segítségével keltünk életre. A teljesen megszárított hajvégeket kezdjük el kifelé formázni a hajsimító segítségével. 

A Hydracare párásító technológia hűvös ködpárát bocsát ki a hő által okozott sérülések elleni tökéletes védelem érdekében. A beépített érzékelők egyenletes hőmérsékletet biztosítanak, így bármilyen hajtípus esetén egyetlen áthúzással is azonnali eredményt érhetünk el vele.


A formázott hajtincsekből, a fejtetőnk hátsó 2/3-ból válasszunk le mindkét oldalon két egyforma vastagságút, majd lazán tekerjük fel és tűzzük le őket a fejünk tetejére. Fontos, hogy ezt olyan magasságba tegyük, hogy az optimálisan kiemelje az arcunk formáját.

 


A fixált kontyokat be is fonhatjuk, de akár díszíthetjük különleges hajgumikkal, virágokkal vagy akár egy ilyen gyöngyös kiegészítővel is, mely karaktert ad az amúgy is egyedi frizurának.


Nem szabad elfelejteni, hogy az esküvő akkor fogja tükrözni a teljes harmóniát, hogyha vállaljuk a saját stílusunkat és ehhez mérten tervezzük meg a nagy nap minden egyes apró részletét, a ruha és a helyszín kiválasztásától kezdve, egészen a hajunk formázásáig.


Goike Nóra

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.