Navigation Menu

Romantikus menyasszonyi hajviselet

A legideálisabb esküvői hajviselet az, amely nem feszélyez, nem hátráltat, és kiemeli a szépségünket. Közvetlenül az esküvő előtt nem szabad radikális változtatásokat véghez vinni, sem a fazont, sem a színt, sem a fodrászt illetően. Arra kell törekedni, hogy egészséges, csillogó hajkoronával tündököljünk, mely tökéletesen passzol a megálmodott ruhához, kiegészítőkhöz.


Az alkalmi frizuratrendek évről-évre megújulnak, hol a hullámos, hol a szögegyenes, olykor feltűzött, máskor leengedett, hosszú, illetve rövidebb esküvői hajviselet a felkapott. Érdemes átnézni a nevesebb fodrászok és hajszobrászok munkáit melyek közül számtalan inspiráló ötletet, iránymutatást meríthetünk függetlenül attól, hogy követni akarjuk a trendeket vagy sem.

A következő, romantikus frizurát a Wet 2 Straight Pro hajsimító segítségével készíthetjük el, melynek a lépései a következőek:


Ennek az újgenerációs hajformázónak a segítségével gyorsabban és hatékonyabban végezhető el a hajsimítás. Egyedülálló szellőztető rendszere gyorsan eltávolítja a fölös vizet, így könnyedén kihagyható a hajszárítás lépése és akár a felére csökkenthető a frizura elkészítésének az ideje


A nedvesség érzékelőnek köszönhetően optimális hőmérsékleten végezhetjük a hajsimítást, így 3 x nagyobb védelmet biztosít az egészséges megjelenésű, sima eredmény elérése közben.


A hajsimítás után következő lépésében válasszunk le elől két vékonyabb tincset, ami majd karaktert fog adni az arcformánknak. A közvetlenül mögötte lévőket pedig kezdjük el szűken lefonni hosszanti irányba, majd a végén egy áttetsző gumival fogjuk össze.


Itt lehet variálni a lefont tincs hosszával is, amit majd hátul szépen össze kell dolgozni. A lefont hajtincseket a kanyarulatoknál finoman kezdjük el széthúzni egészen a tövéig, majd tűzzük le őket a fejünk hátsó részén.


Rögzíthetjük egybefonással vagy akár hullámcsatokkal is, a lényeg, hogy ne csússzon szét, mert ehhez szükséges majd rögzíteni a további kiegészítőket, mint például ez a virágokkal díszített hajcsat.


Ez egy nagyon klasszikus és időtálló hajviselet, amely igen mutatós akár egy romantikus, áttört mintás csipkeruhához vagy akár egy szűkített fazonú egyenes szabású ruhakölteményhez is.



Goike Nóra

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.