Navigation Menu

Inspirálódj Nagyköveteinkkel és formáld a személyiségedre a kedvenc stílusodat! @kittidobronyi #REMINGTONLANY

Az elmúlt időszak megtanított minket egy kicsit jobban kapcsolódni a természethez és a környezetünkhöz, amiben élünk, erre reflektálva álmodtuk meg a VII. Remington Nagykövet fotózást, ami a "Vissza a természetbe!" címet kapta. A Salföld Majorban a nap sugarai, a lágy szellő fuvallata, a bólogató búzakalászok és az erdő lombjai adták meg a hangulatot ahhoz a miliőhöz, amiben Nagyköveteinket választottuk múzsáinknak. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Kitti történetét!

Dobronyi Kitti 25 éves és jelenleg Győrben él. Alap- és mesterképzésen végzett a győri Széchenyi Egyetemen, főállásban pedig logisztikusként dolgozik. Munkája mellett social media marketinggel, kommunikációval foglalkozik és természetesen modellkedéssel is - ami már kislánykora óta jelen van az életében - tölti a legtöbb szabadidejét. Számos szépségversenyen indult már, melyek rengeteg lehetőséget kínáltak számára és nagymértékben hozzájárultak ahhoz, aki mai önmaga lehet és ahol most tart.

Több, mint 10 évet versenyszerűen kosárlabdázott és úgy gondolja, hogy a sport volt az, ami igazán megtanította arra, hogyan ossza be helyesen az idejét, nevelte kitartásra, céltudatosságra és arra, hogy az álmainkért megéri küzdeni. Amiben igazán hisz, hogy minden okkal történik, mindig a megfelelő időben, a lehetőség adott és hogy élünk-e vele, az csak rajtunk múlik. Számára ez a felkérés is egy ilyen lehetőség volt, hálás érte, hogy a Remington csapatához tartozhat és nagykövetként képviselheti a márkát.




Kitti sugárzó személyiségét egy élénkebb, virágos ruhával szerettük volna megmutatni, amihez az első szettben egy hosszú pántos sarut és egy bézs kalapot is választottunk, ezzel is vidám és üdítő összhatást keltve a megjelenésének. A ruha virágos mintájához igazítva, egy, a pipacs színéhez igazodó rúzst választottunk, amit egy narancsos szájfénnyel bolondítottunk meg. Haját két copfba fontuk, de nem túl feszesen, hogy laza hatást keltsen, mellé pedig hozzáigazítottuk a frufruját a Curl & Straight Confidence hajformázóval.




A második szettjénél egy extra nőies, enyhén fodros ruhát párosítottunk egy khaki velúrcsizmával, amit ezüst-türkiz ékszerekkel párosítottunk, így lett egyszerre nőies és vagány a stylingja! Az egyszínű, gyönyörű fehér ruha kiegészítője néhány kék búzavirág volt, amihez halvány mályvás színű rúzst választottunk. Húztunk egy szolid tusvonalat, és bátran dolgoztunk a highlighterrel és bronzosítóval, ami még természetesebb és finomabb vonásokat eredményezett. A ruha szabásvonala és stílusa miatt mindenféleképpen kiengedett hajat szerettünk volna készíteni, amit laza hullámok kíséretében alkottunk meg a Hydraluxe Pro hajsimító segítségével. A gyönyörű hullámokat egy egyik oldalon feltűztük egy színes hullámcsattal, amivel kiemeltük Kitti szép arcéleit.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Ha szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Ismerd meg részletesebben is Kitti frizurájához használt termékeinket, a Curl & Straight Confidence hajformázót és a Hydraluxe Pro hajsimítót

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Lencsés Dóra @lencsesdora

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa

Helyszín: Salföld Major

 



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.