Navigation Menu

Inspirálódj Nagyköveteinkkel és formáld a személyiségedre a kedvenc stílusodat! @norinaround #REMINGTONLANY

Az elmúlt időszak megtanított minket egy kicsit jobban kapcsolódni a természethez és a környezetünkhöz, amiben élünk, erre reflektálva álmodtuk meg a VII. Remington Nagykövet fotózást, ami a "Vissza a természetbe!" címet kapta. A Salföld Majorban a nap sugarai, a lágy szellő fuvallata, a bólogató búzakalászok és az erdő lombjai adták meg a hangulatot ahhoz a miliőhöz, amiben Nagyköveteinket választottuk múzsáinknak. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Norina történetét! 

Ruzsa Norina egy ízig vérig vállalkozó nő, aki nem mellesleg sokat utazik és kalandjait a @norinaround Instagram oldalán osztja meg követőivel. Kreatív vállalkozásai között megtalálható a @fondmagadnak workshop is, melyen 4 féle módon tanítja meg a nőknek, hogy miképp fonják be a saját hajukat. Mindezek mellett most indította a Socialaround influenszer marketing cégét, amelyen keresztül segít a vállalkozásoknak a sikeres és eredményes influenszer kampányok megszervezésében és lebonyolításában. Mindennapjai szerves részét képezi, hogy 2021-ben ő képviseli a Glamour magazint, mint Glamour nagykövet, ezáltal sokkal több tartalmat láthatunk tőle és több rendezvényes is összefuthatunk vele. Norinának sosincs két egyforma napja és hírből sem ismeri azt, hogy unatkozás.

„Fantasztikus érzés volt, mikor megkeresett a Remington, mert évek óta csak az ő termékeiket használom és most én képviselhetem a márkát, mint nagykövet. A sokszor kérdezett kérdésre, amit rendszeresen megkapok az Instagram oldalamon, hogy mivel készítem a loknijaimat, pedig mindig ugyanaz a válaszom: Remington kúpvassal, már az első modell megjelenése óta. Szívből ajánlom mindenkinek a márka összes termékét! Gyönyörű, minőségi és professzionális.”


Norina első szettjénél mindenképpen egy virágmintás kisruhát szerettünk volna választani, hiszen ő maga is nagyon vidám, mindig mosolyog és ezt az életérzést leginkább a tavaszi virágok adják vissza. A színtípusához igazítva inkább a picit pasztellesebb színek mellett döntöttünk, ami jól kiemeli szemeit és a szőkeségét. Ehhez a vidám nyári színes ruhához egy szájhangsúlyos sminket képzeltünk el. A virágmintákkal harmonizáló, és az egyik szirommal megegyező színű rúzst választottunk, amihez egy visszafogott szemhéj árnyalást készítettünk. Norinának szép kék szemei vannak, ezeket a visszafogott szemsmink ellenére szerettük volna kiemelni, így ragasztottunk néhány tincses műszempillát is. Haja gyönyörű hosszú ezért ezt kihangsúlyozva kiengedve hagytuk és laza hullámokat készítettünk a PROluxe Beach Waves 4 in 1 hajformázóval. A romantikus stílusú ruhát még jobban kihangsúlyoztuk egy hajpánt fonással, ami amellett, hogy nagyon mutatós még nőies is.



A második stylinghoz egy kicsit extravagánsabb szabásvonalú, derékban megkötős, puffos ujjú ruhát választottunk, amit egy élénkebb színű kendővel párosítottunk, az igazán bájos összhatás kedvéért. Az egyszínű babakék ruhához egy erősebb szemhéj árnyalást készítettünk, amiben természetesen visszaköszönt a kék szín is, kiemelve a ruha szép árnyalatát. Az ajkakat az erőteljesebb szemsmink miatt visszafogottabbra festettük, és tettünk egy kevés szájfényt, hogy üdébb legyen a megjelenés. Haját két copfban, fordított parketta fonással készítettük el, amit középen összefogva egy kendővel dobtunk fel. A copf végére enyhe loknikat göndörítettünk a Hydraluxe hajsütővassal és már el is készült a tökéletes nyári szettünk.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Ha szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Ismerd meg részletesebben is Norina frizurájához használt termékeinket, a PROluxe Beach Waves 4 in 1 hajformázót és a Hydraluxe hajsütővasat

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Lencsés Dóra @lencsesdora

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Salföld Major

 


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.