Navigation Menu

Szögegyenes hajszálakra vágysz?

Mindenki haja egyedi; lehet hosszú, rövid, vékony szálú, sűrű, göndör vagy egyenes, de egy dolog mindannyiunkban közös - szeretnénk szalonminőségű, egész nap tartó, ragyogóan sima frizurát kreálni magunknak, aminek az alapja a megfelelő hajvasaló kiválasztása. Nincs annál frusztrálóbb dolog, amikor ezt az újonnan vásárolt hajvasalóval nem tudjuk véghez vinni, pedig már kipróbáltuk az összes hőmérsékletet és videókat is néztünk a tökéletes technika elsajátításáról. Sokan azt gondolják, hogy biztos a hajuk minősége a probléma, pedig igazából a megfelelő készülék kiválasztása a kulcs, amihez most szeretnénk egy kis segítséget adni.


Hogyan működik egy klasszikus hajvasaló?
A megfelelő hajformázás ideális hőmérséklete 185 °C, melyet a készülékek lemezei mindig igyekeznek ugyanezen a hőfokon tartani, hogy a formázás egységes maradhasson. Ez azonban nem biztos, hogy a saját hajszerkezetünknek megfelelő, ezért ilyenkor előfordulhat, hogy többször is át kell vasalni ugyanazt a tincset, ami sokkal időigényesebb, illetve roncsolhatja is a hajszálakat. Mi a megoldás?

Fedezd fel a PROluxe You™ Adaptive hajsimító egyedülálló előnyeit:
A Remingtonnál hiszünk abban, hogy minden hölgy haja egyedi és utánozhatatlan, ezért is terveztük meg a PROluxe You™ Adaptive hajsimítót, mely innovatív fejlesztéseknek köszönhetően mindenki számára ideális. Az intelligens StyleAdapt™ technológia megtanulja, beállítja és személyre szabja a hőmérsékletet a haj egyedi formázási igényeihez - így személyre szabott, egész napon át tartó, szalonminőségű eredményt érhetünk el a használatával.


Ez hogyan néz ki a gyakorlatban?
Fejlett gyémántkerámia bevonata 10x több kerámiát tartalmaz és gyémántrészecskékkel van ötvözve, így sokkal egyenletesebb a hőeloszlása, aminek köszönhetően 5x simább a siklása.
Az érzékelők a kiegyenesítés során 2500-szor olvassák be a haj hőmérsékletét, így megismerve a haj szerkezetét és a formázási technikát. Az érzékelő egy intelligens mikroprocesszorba táplálja az adatokat és minden egyes használatkor a LED kijelzője beállítja az ideális hőmérsékletet a korábban használt hőfokok alapján.
Két felhasználói profillal rendelkezik, így valaki mással is megoszthatod a hajsimítódat.


Miért tökéletes választás ez a hajsimító bárki számára?
Mert a PROluxe You™ Adaptive hajsimító használatával szalonminőségű, a fodrász által elkészítetthez hasonló frizurát készíthetsz magadnak, emellett 70%-kal erősebb és egészségesebbek maradnak a hajszálaid. 


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.