Navigation Menu

Adj volument a copfodnak!

Számtalan módszert hallottunk már arra, hogy mivel kezeljük a hajunkat, ha vékony szálú és nincsen tartása, de arra már kevesebben fókuszálnak, hogy milyen hajformázási technikákat alkalmazzanak, ennek a problémának az orvoslására. Most egy olyan frizurát szeretnénk Nektek bemutatni, mely elkészítését könnyedén be lehet építeni a napi szépségprogramunkba mégis nem igényel órákat a kivitelezése. 


Legelső lépésben fésüljük ki a hajunkat, majd előre hajolva finom mozdulatokkal rázzuk össze. Ilyenkor használhatunk volumen növelő spray-ket és porokat is, mellyel még dúsabb hatást tudunk elérni. Ha kész vagyunk az előkészületekkel, akkor egy laza mozdulattal fogjuk össze a fej hátsó részén és rögzítsük egy hajgumival. 


Ennél a technikánál nem szabad túl szorosra húzni a lófarkat, mert a következő lépésben néhány hajtincset előre húzással fel kell lazítani. Ezzel egy picit megemeljük a fejtetőn lévő hajszálakat, így sokkal tömörebbnek fog tűnni a hajszerkezetünk.


A tincsek fellazítása után fixálhatjuk a copfunkat, mely egy nagyon látványos és egyszerű technikával kivitelezhető. Vegyünk egy vékonyabb hajtincset a fonatból és jó szorosan körkörös mozdulatokkal tekerjük a hajgumi köré. A kilógó hajvégeket a gumiba is fűzhetjük, de sokkal egyszerűbb és tartósabb megoldás, ha egy hullámcsattal rögzítjük a copf alatt.  


Végül, utolsó lépésként vegyük a kezünkbe a Remington S9880 PROluxe You hajsimítót és készítsünk vele laza hullámokat a lófarokba. Ez a hajformázó megtanulja, hozzáigazítja és személyre szabja a hőmérsékletet a haj egyedi formázási igényei szerint, így mindig a legjobb eredményeket lehet elérni a használatával. 


Ha elkészültek a laza hullámok, akkor az ujjaink vagy egy fésű segítségével kezdjük el tupírozni a hajszálakat, egészen addig, amíg természetes kócos hatást nem keltenek.  

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.