Navigation Menu

A szépség kortalan

Felejtsük el a sztereotípiákat és éljük meg a valódi nőiességünket! Minden életszakasznak megvannak a szépségtrükkjei, ahhoz, hogy a hölgyek megőrizhessék a fiatalos lendületüket. Köztudott, hogy az igazi szépségünk belülről fakad, ám vannak olyan önkifejező eszközök is, melyekkel nyomatékot adhatunk a sajátos stílusunknak. Ilyen például egy jól megválasztott ruha, egy karakteres smink vagy akár egy frizura is, amit a hosszú évek alatt megtanulhattunk az egyéni igényeink szerint kialakítani.

Az utóbbi évek hajtrend-palettáján már mindenféle hajvágási technikával találkozhatunk és úgy tűnik, hogy a hosszú frizurák egyeduralma is megszűnt. Az új irányvonalak szerint egy frizura akkor stílusos, ha az tökéletesen passzol a viselőjéhez és teljes mértékben tükrözi a személyiséget. Trendkutatók szerint pont ezért kaptak egyre nagyobb teret a rövid hajak is, melyeket ma már bátran viselnek a hölgyek, az életkoruktól függetlenül. Sokan azt gondolják, hogy nincsen bennük annyi potenciál, mint egy hosszú haj esetében, amit most szeretnénk megcáfolni.


A következő frizura elkészítéséhez a PROluxe You hajsimítót és hajszárítót hívtunk segítségül. Ez a termékcsalád hajszárítót, hajformázót és hajvasalót tartalmaz, melyek mindegyikében ott lapul a StyleAdapt technológia. Ennek az innovációnak a segítségével a készülék formázás közben megismeri a haj tulajdonságait, majd az optimális hőmérséklet beállításával biztosítja, hogy a formázással a lehető legjobb eredményeket tudjuk elérni. Nemcsak személyre szabottan segítenek elkészíteni a frizuránkat, hanem a hajtípusunk szerkezetét is pillanatok alatt elsajátítják. 


Sharon imádja a rövid haját, amióta megőszült ezt a fazont részesíti előnyben, mert szerinte elképesztően vagány. Nagyon szereti formázni és reggelente, indulás előtt mindent megtesz, hogy hullámos és magas legyen. Szárítás előtt általában bevizezi a hajszálait és mivel kellőképpen dús a haja, ezért nem használ hajápolót, csak a már jól bevált technikáit alkalmazza. Először nagyjából megszárítja a haját a hajszárító szűkítő fejének a beillesztésével, majd egy körkefe segítségével elkezdi megemelve szárítani a hajtöveket. Már így is eléri a kellő magasságot, de ahhoz, hogy íveket adjon a tincseknek a hajsimítót is szokta alkalmazni, mellyel váltakozva húzza a tincseket a hajtőtől felfelé és hátrafelé.


A tökéletes végeredmény eléréséhez a kezeivel választja szét a tincseket és beállítja, hogy oldalt és a fejtetőn is a megfelelő irányba álljanak. A rövidebb, tépett fazonok sokszor lapos hatást keltenek, ezért lendületbe kell hozni őket, amit a fenti lépések segítségével bárki könnyedén kivitelezhet.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.