Navigation Menu

Inspirálódj nagyköveteinktől! @dorkangy

Dorka már gyerekkorában is rajongott a divatért és a művészetekért, ezért nagyon boldog volt, hogy a Remington profi stábja segítségével vehetett részt a nyári fotósorozatunkban. Magabiztosan mozgott a kamera előtt és nagyon élvezte, hogy többféle stílusban is megmutathatta a hajformázóink egyedülálló hatékonyságát.  


Nagy Dorka két kommunikációs diploma mellett évek óta PR-ral és közösségimédia-kezeléssel foglalkozik divat- és életmódmárkák részére. Idén indította el saját vállalkozását, amely szépségápolási márkák kommunikációjára is kiterjed. A mindennapokban és a munkájából adódóan is fontos számára a hajápolás, a szőkített haja miatt pedig a minőségi termékek és készülékek használata.  


Dorka első szettje kiválasztásánál az apró hullámok adták az inspirációt, ezt a bohémebb stílusú hajat egy színes fejkendővel és egy napszemüveggel bolondítottuk meg, így a szett többi része inkább farmeres, basic hatású volt, hogy ne legyen "too much" a styling. 


Frizuráját a Pro Tight Curl hajsütővassal készítettük, majd sütés után egy picit összeráztuk, hogy lazábbnak tűnjön. A sminknél egy cseresznyepiros, majd lilás árnyalat felé hajló vörös szőlő színt kevertünk az ajkaira, ami nagyon jól mutatott ehhez a vagány összeállításhoz.


Dorka arca olyan, mint egy igazi díváé, ezért egy fehér kosztüm szettet álmodtunk meg neki, amit egy magyar ékszertervező, Rienne ékszereivel varázsoltunk még egyedibbé. Ehhez a szetthez a haját kiegyenesítettük a PROLuxe You hajsimítóval, majd szorosan egy magasabb copfban eltűztük egy hajtincs körbetekerésének a segítségével. Dorka kérésére a szemsmink mindkét styling esetében visszafogottabb volt, a hangsúlyt a kontúrozás, a highlighter használata és a rúzs kapta.


Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról tartalmakat készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_e_evelyn
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Asszisztens: Krassóy Kata @katakrassoy
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa, Rácmolnár Milán @milanracmolnar
Helyszín: Alice Hotel Budapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.