Navigation Menu

Egy formázó eszköz számtalan szőrtelenítési lehetőséggel

Nem találod a tökéletes ajándékot a párodnak, a barátodnak vagy apukádnak? Van számodra egy életmentő ötletünk! Bármennyire is szeretünk vásárolni, a helyzet 180 fokos fordulatot vesz, amikor férfiaknak keresünk ajándékot. Hányszor töltöttél órákat egy bevásárlóközpontban vagy különböző weboldalakon, hogy megtaláld a tökéletes meglepetést a legjobb barátodnak, partnerednek vagy éppen apukádnak? És... ironikus módon, a legjobb szándékod ellenére... mégsem olyan ajándékot sikerült választanod, amire a szeretteidnek szüksége volt. Szerencsére idén nem kell újra átélned ezt a kínos helyzetet, mert megtaláltuk a tökéletes megoldást arra, hogy meglepd őket! Mivel minden férfinak szüksége van egy szőrtelenítőre, egy olyan innovatív eszközt kínálunk, amely nélkülözhetetlen a tetőtől talpig történő, teljes körű testápoláshoz.


A Remington ONE 18in1 Total Body multifunkcionális szőrtelenítőhöz négy teljes méretű tartozékot és 14 csatlakoztatható fésűt is kapsz. Olyan, mint egy csodamasina, hiszen minden szőrtelenítési igénynek megfelel, így egyaránt alkalmas a szakáll és a haj, valamint a testszőrzet nyírására, még a nehezen hozzáférhető helyeken (orr, fül, szemöldök) is. Egyszóval, a férfiak nem kevesebb, mint 18 különböző stílust alakíthatnak ki ezzel az egy formázóeszközzel.

A teljes méretű rezgőkéses borotva segítségével háromszor gyorsabban* borotválkozhatnak, míg a 38 mm-es „T”-vágókéssel felszerelt, 20%-kal szélesebb* * trimmelővel könnyedén megszabadulhatnak testszőrzetüktől és formázhatják szakállukat. Ráadásul a szőrtelenítő háromszor több vágóéllel rendelkezik^ és kialakítása kifejezetten kényelmes trimmelést tesz lehetővé. De a jó híreknek itt még nincs vége. Az orr-, fül- és szemöldöknyíró 4-szer nagyobb vágófejjel rendelkezik^^, ezért ideális az érzékeny területeken lévő szőrszálak egyszerű és gyors megragadására és a hosszabb szemöldökszálak nyírására.


Továbbá, mint már említettem, a Remington ONE Total Body multifunkcionális szőrtelenítőhöz 14 csatlakoztatható fésű is tartozik, amelyek bármilyen típusú ápolási rutinhoz megfelelőek. Tartalmaz például egy 3 napos szakállhoz való állítható fésűt (1-5 milliméter), amely 0,5 millimétertől 5 milliméterig terjedő precíz fokozatokat tesz lehetővé, 9 fix hosszúságú, fokozatos fésűt a hajhoz, a szakállhoz és a test ápolásához (1,5-25 milliméter), 3 testszőrzetfésűt (1, 3 és 5 milliméter), de van egy dupla fésű a szemöldökhöz is (3 és 6 milliméter).

És ha még mindig nem győztelek meg arról, hogy a Remington ONE Total Body multifunkcionális szőrtelenítő az ideális ajándék, akkor azt is elmondom, hogy 2-szer nagyobb a teljesítménye^^^, mint egy hagyományos multifunkciós szőrtelenítőé, és hogy 100%-ban vízálló, tehát gond nélkül használható a zuhany alatt is. Ráadásul gyorstöltéssel mindössze 5 perc alatt feltölthető, és vezeték nélkül 60 percig használható, van hozzá USB-töltő, és egy hasznos tároló tok, amellyel bárhová elvihető.


Ha tehát még mindig meglepetést keresel szeretteidnek, most már nem vitás, hogy mi a legjobb választás. Hidd el, hogy a Remington ONE Total Body olyan ajándék, amire minden férfi vágyik!

*3-szor gyorsabb borotválkozás a hagyományos Remington szőrtelenítő rezgőkéses toldathoz képest a vágómozgás alapján mérve, de szakállmérettől és technikától függően ez az adat eltérő lehet

**20%-kal szélesebb vágókés a standard Remington haj- és szakállvágóhoz képest a vágókés mérete vagy a vágási sebesség alapján (PG3000)

^3-szor több vágókés a hagyományos Remington haj- és szakállvágóhoz képest (PG3000)

^^ 4-szer nagyobb vágófej a hagyományos Remington haj- és szakállvágóhoz képest




0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.