Navigation Menu

Gyönyörű sima bőr, egyszerűen

A mai modern nő szőrszálaktól mentesen kívánatos. Így a hölgyek többsége igyekszik mindent bevetni annak érdekében, hogy megszabaduljon a lábán, karján, hónalján és a bikinivonalán található összes felesleges szőrszáltól. De létezik olyan, otthon is alkalmazható tartós szőrtelenítés, amivel megszűnnek a szőrproblémáink és drága kozmetikai szalonokat sem kell felkeresnünk?


Igen! A villanófényes IPL szőrtelenítés kíméletesen, gyorsan, fájdalommentesen elvégezhető orvos vagy szakember nélkül is. Mindezt maximálisan biztonságosan: nem sérül meg a bőr felszíne, nem gyullad be a szőrtüsző.

Hogyan működik a villanófényes (IPL) tartós szőrtelenítés?

Az IPL betűszó az "Intenzíven Pulzáló Fény" szakkifejezés rövidítése. Világszerte bőrgyógyászok által professzionális szőreltávolító klinikákon és szalonokban alkalmazott, jól bevált technológia. Az eljárás lényege az a fizikai folyamat, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, míg a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul, meggátolva a szőr növekedését.  Ezzel a kezeléssel a szőr körülbelül 14 nap alatt kihullik. A szőr növekedési szakaszában (anagén fázis) kezelt szőrszálak jelentősen megritkulnak, és vékonyabbá válnak.


Kinek ajánlott a villanófényes (IPL) tartós szőrtelenítés?

1. Akik világosabb bőrrel és sötétebb szőrzettel rendelkeznek. A villanófényes IPL szőrtelenítés módszere ugyanis a bőrfelület és a szőr színének kontrasztján alapul: az alkalmazott villanófényt a melanin, a szőr sötét pigmentje nyeli el. Azaz akkor működik a legjobban a módszer, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb: fekete, barna és világosbarna szőr esetében a legeredményesebb, ha mindehhez minél világosabb bőrszín társul.

2. Akik tartós szőrtelenítésre vágynak és szeretnék, hogy minden nap sima legyen a bőrük, de elegük van a borotvából, gyantából, a fájdalmas, rövid ideig tartó szőrtelenségből.


3. Akik a diszkrét, egyszerű szőrtelenítésre szavaznak. Otthonunk nyugodt falai között bármikor végezhetjük a tartós szőrtelenítési kezeléseket, kényelmesen, diszkréten, nem kell külső segítséghez folyamodni, nem kell idegenek előtt feszengeni.

4. Akik fájdalommentes szőrtelenítésre vágynak, ugyanis a villanófény max. 0,5 cm-es bőrmélységig jut el, ezért a kezelés fájdalommentes, s csak a szőrszálakra hat, tehát nem ártalmas a bőrfelületre vagy a szövetekre.

5. Akik érzékeny bőrűek, mivel a villanófényes IPL szőrtelenítés kiiktatja a benőtt szőrtüszők, a kisebesedés és a pöttyös bőrfelszín örökös problémáját.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.