Navigation Menu

Szilvale Szilvuple – Füstös smink és könnyed loknik Remington Curl Revolution hajformázóval

Ebben a bejegyzésben és videóban szeretném bemutatni Nektek, hogy én milyen sminket álmodtam meg a NYX Love in Florence – Ciao Bella palettáját használva, és azt, hogy hogyan készítettem gyönyörű loknikat a Remington új hajformázóját, a Curl Revolution-t használva.




Mindenekelőtt megmostam a hajam, hiszen a hosszantartó és igazán rugalmas hullámok érdekében törülközőszáraz hajra felvittem a Milk Shake Lifestyling Styling Potion, formázó elixírjét, ami pihe-puha, dús és fényes hajkoronát eredményez, illetve tapasztalatom szerint jóval több ideig megmaradnak a hullámok a hajamban ezt a terméket használva. Egy kisebb pumpálásnyival kiadott mennyiséget vittem fel a hajamra, majd a sminkelés befejeztével megszárítottam és formáztam a hajam.

A Remington Curl Revolution hajformázója azért olyan különleges, mert nem Neked kell az eszközt forgatni, ami néha ugyebár nehézkes és fárasztó tud lenni, hanem a formázó közepén található gyűrűvel irányítható a feje. Maga a fej is elég érdekes: lényegében egy kúpvas, ami középen kettéválik, és ebben a belső résben található a két sütőlap, ami teljesen olyan, mint egy hajvasaló lapjai. A meleg lapokon kívül más nem melegedik fel, így annak a valószínűsége, hogy megégeti magát az ember, igen alacsony!


A használat is hihetetlenül egyszerű: megfogsz egy kisebb tincset, átfűzöd a formázó résén, majd attól függően, hogy merre akarod, hogy a hullámod nézzen, az ujjaddal a gyűrűt megtolva megforgattatod a formázó fejét. Az irányválasztással kapcsolatban azt tudom javasolni, hogy az arcodhoz közel lévő, keretező tincsetek az arcodtól eltávolodva göndörítsd, hogy ne másszon folyton a szemed elé a hajad, a többi részt pedig érdemes felváltva göndöríteni, hogy minél dúsabb legyen a hatás. Ha minden tincset egy irányba göndörítesz, nagyon szép és lágy Lana Del Rey stílusú frizurát kaphatsz, mivel a hullámok egymásba fonódnak.

Én a videóban látható módon 4 részre választva formáztam a hajam, a felső részét felkötve, a lelógó 2 részt külön-külön göndörítettem és fixáltam hajlakkal. Amint ezzel megvoltam, áttértem a felső szekcióra.

A smink egy nagyon egyszerű, de tekintetcsalogató nappali smink lett, amihez először lealapoztam az arcom a NYX High Definition alapozójával, ami egy erős-közepes fedésű,de  mégis nagyon természetes hatást keltő alapozó, ami szerintem tökéletes választás így tavasszal, alkalmi alapozónak, mivel a hétköznapokra nincs szükség erős fedésre, de azért a különlegesebb alkalmakkor mindenki üde, ragyogó és hibátlan bőrt szeretne – amit ezzel az alapozóval könnyedén elérhető! A szememen a NYX Love in Florence palettakollekció Ciao Bella változatát használtam, amivel nagyon üde és bájos nappali sminkeket lehet készíteni! Ezzel, a videóban elkészített sminkkel, bármilyen eseményen bátran megjelenhetsz, garantálom, hogy remekül fogod érezni magad a bőrödben! :-)

Forrás: Szilvale Szilvuple szépségblogger

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.