Navigation Menu

König Anna - Laza copf hullámos fürtökből Remington S8670 MultiStyle hajformázóval

Idén a copfok hódítanak, a hullámos fürtökkel egyenértékben. Ezért hát miért is ne kombináljuk a kettőt? A tökéletes hajsütővas megtalálása sem egy egyszerű feladat, de szerencsére nekem sikerült. Ebben a szettben minden megtalálható, hajsütővas, hajvasaló, kreppelő, és a hajsütővasra szerelhető tartozékok is a csomagban vannak, és még csatokat is kapunk hozzá.



Első látásra szerelem volt nálam a Remington S8670 MultiStyle Hajformázó szettje, nem tudom ti, hogy vagytok vele. Csodálatos loknikat varázsoltam magamnak, amik egy héten keresztül tartottak nekem, ami valljuk be nem egy utolsó szempont, hiszem azért nincs minden reggel időnk újra tökéletes hajkoronát csinálni magunknak. De, hiszen áltálában ott van a de, ne feledkezzünk meg a hajunk védelméről sem. Én hővédőként a Paul Mitchell Heat Seal hővédőjét használtam, ami egyben hajformázó spray is.


Ezután már csak össze kell fognunk a hajunkat egy hajgumival, és indulhat a nap. Egy extra tipp: ha nem szeretnétek, hogy a hajgumitok látszódjon, a copfotokból válasszatok le egy kis tincset és tekerjétek a hajgumi köré, majd egy hullámcsattal rögzítsétek. Senki nem fogja észrevenni az alatta lapuló rózsaszín csillogó hajgumit.


Nem is rabolom tovább az értékes időtöket, inkább próbáljátok ki, hogy mi áll nektek jól, és milyen csodálatos sminket és frizurát szeretnétek holnap viselni. Remélem, hogy tetszett nektek ez a cikk, és hasznosnak találtátok. Az alábbi videóban pedig megnézhetitek a sminkem és a frizurám elkészítését:


Forrás: König Anna szépségvlogger (Follow Anna)


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.