Navigation Menu

Ha feszes popsit szeretnél, ezt el kell olvasnod!

Túlságosan telt, petyhüdt, formátlan - a nők többsége elégedetlen a popsijával. Természetesen kitartó edzéssel és következetességgel ezen is lehet segíteni. Az alak, így a popó formáláshoz is szívósság és rendszeres tréningezés kell. Éppen ezért csak keveseknek sikerül álomtomport faragniuk maguknak. A legjobb megoldás ez esetben is a megelőzés! Nézzük, mi mindent tehetünk ennek érdekében!Masszázstrükkök

Mindegy, hogy az íróasztalnál, az autóban vagy a tv előtt - a legtöbb időt ülve töltjük. Világos, hogy popsink extra ápolást igényel. Gyors és hatásos a luffa-kesztyűvel vagy natúrkefével végzett masszázs. Már egyszeri használat után is feszesebbnek, frissebbnek látszik a bőr. A popsin nagyon gyorsan jelentkeznek a mozgáshiány okozta bemélyedések. Ez azonban nem feltétlenül cellulitisz. Általában laza szövetekről van szó, melyek következetes kezeléssel újra feszessé tehetők. A masszázst legjobb bőrradírozással kiegészíteni, az ehhez szükséges kencét körkörös mozdulattal kell felvinni. Hatása: serkenti a vérkeringést.

Termocsomagolás

RemingtonREVEAL nedves-száraz forgó testkefével masszírozd a bőrt néhány percig, míg enyhén piros nem lesz. Apró körkörös mozgás közben a bőrt gyengéden nyomva a forgó fejek könnyedén dolgoznak, és eközben elvégzik helyetted a test kefézésének megerőltető munkáját. Majd vastagon kend be feszesítőkrémmel, és csomagold frissentartó fóliába! Egy óra hosszat hagyd hatni! A meleg kinyitja a pórusokat, így a bőr könnyebben magába szívja az ápolóanyagokat.

Intenzív hatóanyagtartalmú krémek

Cellulitiszellenes anyagok a gyümölcssavak és enzimek. A savak bőrradírként hatnak, és így a bőrt képessé teszik a feszesítő, salaktalanító anyagok - koffein, árnika, csodabogyó-kivonat - felvételére. Az enzimek a zsírlebontásban segítenek. Az eredmény: a bőr ismét feszes lesz.
Tipp: a krémet, gélt reggel és este is használd!

Aromaolaj-kúra

Az illóolajok háromszorosan hatnak: az orron, a tüdőn és a bőrön keresztül. A megfelelő keveréket használva a popsi bőre csodásan feszesíthető:
  • a muskátli - kisimít
  • a levendula - feszesít
  • a boróka és a cédrusfa - aktiválja a kötőszöveteket.

Tipp: nagyszerű eredmény érhető el többhetes kúrával, ha az aromaolaj-fürdőt és a feszesítő masszázst kombinálod.Natúrsó-radír

Bőrünk éjjel-nappal csúcsteljesítménnyel dolgozik, sok új sejtet termel. Ezek „életpályájuk” során a felszínre kerülnek, és ott kilökődnek. Ott maradnak, a bőr hamarosan petyhüdtnek és fáradtnak tűnik, pattanásos lesz. A bőrradír ezt megelőzi. Különösen hatásos a nagy szemű tengeri sóból készült keverék. Használat előtt nedvesítsd meg a bőrt, és masszírozz bele a tengeri sót. Így nagyon alaposan eltávolíthatjuk a felesleges szarupikkelyeket. Közben a sóból kioldódnak az ásványi sók és a nyomelemek, melyek feszesítik a bőrt.

Hideg zuhany

A feszes popsihoz ideális minden, ami serkenti a vérkeringést, és segít az elraktározott folyadék és a salakanyagok elszállításában. Különböző vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a bőrt érő vízsugár láncreakciót válthat ki a szervezetben. Konkrétan: úgy serkenti az anyagcserét, hogy a mellékvesekéreg kortizont termel. Ezenkívül a hideg-és meleginger váltakozása valóságos edzésként hat a popsi bőrére. Az eredmény: a táp-és építőanyagokat a bőr sokkal jobban képes feldolgozni, ez pedig már rövid idő múlva meglátszik a bőrön.
Tipp: olcsó és jó megoldás a váltózuhany. A napi tisztálkodás befejezéseként végezd! Mindig meleggel kezdd, és hideggel fejezd be!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.