Navigation Menu

3 szépségbaki amit te is elkövettél

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a mindennapos szépségápolási rutinod egyes részeivel többet ártasz a szépségednek, mint használsz? Megmutatjuk, mit szúrhattál el eddig!


1. Nem mosod le a sminkedet elalvás előtt
Ez az egyik legnagyobb bűn, amit a bőröddel tehetsz. Éjszaka, amíg alszol, a bőröd regenerálódik, és ezen egyáltalán nem segít az alapozó, sőt hátráltatja azt, rosszabb esetben még irritálja is amiért ilyen sokáig marad rajta a smink. A szempillákról nem is beszélve, amik letörhetnek, vagy meggyengülve kihullhatnak a festéktől. Fogadd meg a saját érdekedben, hogy minden egyes elalvás előtt lemosod a sminket teljesen.

2. Nem használsz testradírt és testápolót önbarnítózás előtt
Megint foltos lett az önbarnító a térdeden és a bokádon? Ezek olyan kritikus területek, ahova mindenképp kell egy kis extra előkészület mielőtt az önbarnítóval bekennéd. Először testkefe segítségével testradírozz, majd várd meg amíg beszívódik a testápoló, vagy a testápolódba keverve vidd fel az önbarnítót és ne feledd, a kevesebb néha több! Inkább több alkalommal építsd fel a barnaságot, hófehérből nem leszel egy alkalomtól csokibarna, és ha hibázol az sokkal feltűnőbb lesz.

3.Túlszeded a szemöldököd
Nagyon szerencsések közé tartozol, ha tiniként nem estél neki a szemöldöködnek és nem szedted túl a saját szemöldököd. Legtöbbünk már átesett ezek, majd idővel vissza is növesztette, már ha visszanőtt a szemöldöke. A formázáshoz mindig profi eszközöket használj, és jól gondold meg, hogy meddig és milyen formájúra szeded a szemöldököd. Egy jól megválasztott szemöldökforma szuper keretet ad az arcnak.

Eszti - Makeup On A Budget blog

Fotó: BigStockPhoto

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.