Navigation Menu

Mit mond rólad a szakállad?


Nagy, hosszú szakállad van, esetleg rendezett rövidebb, vagy talán csak egy bajusz? Na és mi újság azokkal, akiknek egyáltalán nincs arcszőrzetük? Most megtudhatod!



A kreatív

A teljesen kusza, minden irányba rendezetlenül növő szakáll gazdái általában kreatívok és kiszámíthatatlanok. Lelke mélyén minimum vadásznak vagy favágónak képzeli magát, aki iszonyatosan jól érzi magát a bőrében és pont nem érdekli a többiek véleménye a szakálláról. Másrészről a bozótos szakáll akár egy védelmi vonal is lehet, ami mögé elbújhat egy nehéz időszak után és közben, így a legtöbb esetben ez a szakáll egy átmeneti időszakot képez a férfiak életében.

Az igazi gentleman

Hosszúra növesztett mégis kifogástalanul ápolt szakáll a legtöbb esetben igazi magabiztosságot sugall. A férfi viseli a szakállat és nem fordítva. Tudja, hogy jól áll neki az önbizalom és a szakálla is fontos részét képezi ennek. Sokszor egyszerűen „tudós szakállnak” is hívják, mivel a leggyakrabban értelmiségi emberek, ezen belül is tudósok, professzorok hordanak ilyen szakállat.

A magamutogató

Az önimádó szakállas ember. Tökéletesen szimmetrikus, milliméter pontossággal formázott állvonali szakáll, ami nem túl hosszú, mégsem borosta. A hibátlansága elárulja, hogy rengeteg időt tölt a formázással és saját magával. Hozzászokott és igényli is a felhajtást maga körül és külön élvezi, ha megdicsérik vagy kérdeznek a szakálláról.

Az óvatos

Csak egy kis szőrpamacs található az arcán, az sem hosszúra növesztve. Sokan választják ezt a stílust, nem kötelezik el magukat az igazi szakállnövesztés mellett. Természetesen vannak olyanok is, akiknek a munkahelyen nem nézik jó szemmel a szakállat, ők ilyesmi fazont választanak és feszegetik a határokat.

A rámenős, magabiztos ember

A szakállas emberek ideálja. Tipikusan ezek az emberek adják meg a löketet a szakállnövesztésnek, már-már annyira tökéletesek, hogy férfi magazinokban is feltűnnek modellként és a hírességek közül is behódolt pár férfi ennek a stílusnak. 

A múltban ragadt

Az oldalszakállnak van talán a legvegyesebb megítélése a szakállak között. A barkóra sokan mondják, hogy igazi retro menőség, viszont sokak szerint idejétmúlt, mostanra már teljesen kiment a divatból. Az oldalszakáll hívei viszont bátran viselik, és nem érdekli őket a közvélemény, fél lábbal a földön fél lábbal pedig a motor pedálján állnak.


A megbízható

Akik semmilyen arcszőrzetet nem viselnek rendkívül érzékeny emberek. A legfontosabb dolog az életükben a család, a barátok és a párkapcsolat. Ha ezeken a területeken minden rendben van, akkor fát lehet vágni a hátukon. Az érzelmi stabilitás jelenti számukra a biztonságot.

Te hova tartozol? :-)

Eszti - Makeup On A Budget blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.