Navigation Menu

Ilyen szakállat válassz az arcformádhoz

Nagy divat a szakáll, de neked milyen állna jól? Ha szakállat növesztesz, nemcsak ápoltnak kell lennie, az is fontos, hogy milyen a formája. Akkor áll jól egy fazon, ha kiegyenlíti az arcformádat, az arányokat.


Kerek arc

Érdemes ilyenkor a szakállal optikailag megnyújtani az arcot, ezt úgy érheted el, hogy markáns vonalakat kreálsz az áll kihangsúlyozásával. Erre a kecske vagy a körszakáll ajánlott és érdemes az állvonal mentén meghagyni a borostádat.

Ovális arc

A szerencsések közé tartozol, a legtöbb stílus jól áll ehhez az arcformához. Az idei trendekből a kedvenc hosszú szakállat érdemes kipróbálnod hozzá. Ál alatt hosszú szakáll, a fülek felé haladva pedig egyre rövidül.

Szögletes arc

Ezt az arcformát szeretné mindenki elérni. Szerencsés vagy, mert ez neked alapból adott, optikailag nem szükséges tuningolni az arcformán, a rövid, de teljes szakáll áll a legjobban.

Hosszúkás arc

A jól látható áll és állkapocs férfias megjelenést kölcsönöz, ezeket ne takard el. Legjobban a rövid borosta áll ehhez a formához.

Szív formájú arc (fordított háromszög)

Az áll túl csúcsos, ettől a homlok és a halánték nagyon szélesnek tűnik. Ilyenkor érdemes teljes szakállat növesztened, ami lehet mindenhol egyforma hosszú, de a legjobb, ha az állnál kicsit rövidebb, ezzel optikailag alul is kerekíted vele az arcvonásokat.

Eszti - Makeup On A Budget

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.