Navigation Menu

AIR PLATES LOOK 2 – Elegáns konty

Különleges eseményre készülsz és egy elragadó kontyot szeretnél? Akkor neked ajánljuk ezt a látványos, szexi, elegáns, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető kontyot.


Ez a frizura akkor mutat a legjobban, ha teljesen egyenes hajból készíted el, ezért mielőtt nekikezdenél a konty elkészítésének, mindenképp Remington Air Plates hajsimítóval egyenesítsd ki a hajad, hogy ragyogóan fényes és bársonyosan sima legyen. Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor hajegyenesítő styling termékeket is használhatsz hozzá. Azért, hogy egyetlen tincs se maradjon ki, oszd szekciókra a hajad és tincsről tincsre, alulról felfelé haladva vasald ki a hajad.

Első lépésként fogd össze a tarkódnál szorosan a hajad egy hajgumi segítségével, majd utána a copfodból készíts egy hurkot. Amikor elkészítetted a hurkot, a hajvégedet még húzd át alulról a hajgumin, ezzel rögzítve azt.


Így most kaptál egy „hurok kontyot” és némi lelógó hajvéget. Ezzel a lelógó hajvéggel fogjuk megadni a csavart a frizurában! Vedd elő a tupírfésűdet és óvatosan kezdd el tupírozni a lelógó hajvéget. Vigyázz arra, hogy ne ess vele túlzásba, mert úgy kócos összhatást kelthet, viszont tupírozz rajta annyit, hogy elegendő és látványos volument adjon a hajvégeknek.

Amikor végeztél a tupírozással, egyszerűen óvatosan hajtsd át a hajvégeket a hajgumidon. A hajgumi alatt hullámcsattal rögzítsd a hajtincset, majd pár hajtűvel is rögzítheted a konty fölötti részt, hogy biztosan ne essen szét. Ha szükséges, akkor ujjal vagy fésűvel rendezd el a tetejét, hogy ne legyen kócos hatású.


Ezek után a hurkot kicsit húzd szét két oldalra, hogy elterüljön. Befejező mozzanatként használj hajlakkot és simítsd le a kiálló szálakat, így tökéletes lesz a frizurád és nem mellesleg tartósabb is!

Az Air Plates hajsimítót most fantasztikus áron vásárolhatod meg a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.