Navigation Menu

Mi az a száraz testkefe és miért érdemes kipróbálnom?

A száraz testkefe használata elsőre elég furcsán hangzik, pedig egy ősi bevett szokás a bőr szebbé tételére és mostanában kezdett begyűrűzni a köztudatba.


Mi is pontosan a száraz testkefézés?

Pontosan azt takarja, amit a neve jelent. A bőrödet átdörzsölöd egy erre tervezett kefével még szárazon, a legideálisabb időpont zuhanyzás előtt. Mindig a szíved felé mozgasd a kefét, tehát a lábaktól felfelé haladva végig a testen.


Miért érdemes kipróbálni?

Már a száraz testkefézés első alkalmával érezheted a bőrre gyakorolt pozitív hatásait. Amikor végighúzod a kefét a bőrödön, az fellazítja, sőt el is távolítja az elhalt hámsejteket. Ez a természetes módja a bőr megújulásának. Különlegesen jól működik, ha úgy érzed, hogy érdes és nem egyenletes a bőröd felszíne. A narancsbőr ellen is hatékonynak bizonyult, rendszeres száraz testkefézéssel amellett, hogy a bőröd igazán szép lesz még a vérkeringésed is fokozhatod, a zsírszövetek bőr alatti lerakódásának megakadályozásánál is befolyásoló tényező. A vérkeringését fokozva bőröd élettelivé válik, a szürke, fakó bőrnek nyoma sem marad.


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.