Navigation Menu

5 tipp a tökéletes fesztiválfrizurához

Itt a fesztiválszezon, és azon kívül, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy melyik fesztivál maradjon ki idén, hogy sátrazzunk-e vagy sem, még azzal is meg kell birkóznunk, hogy semmi akadálya ne legyen a jókedvünknek. Ehhez pedig tökéletes fesztiválfrizurára lesz szükségünk!


1. Készítsd fel a hajad még a fesztivál előtt
A következő pár napban a hajad nem sok törődést kap, így előre töltsd fel! Használj tápláló sampont és balzsamot vagy hajpakolást a fesztivál előtt, így a hajad a fesztivál alatt is puha, fényes és egészséges kinézetű lesz. Ha tudod, hogy nem lesz rajtad kalap, akkor érdemes egy UV szűrős hajápoló sprayt is bevetned.

2. Tedd le a voksod a hullámos haj mellett
Hajmosás után éjszakára fond be a hajad és reggelre gyönyörű természetes hullámok lesznek a hajadban, ilyen egy igazi fesztiválfrizura. A fonatok is igazán trendinek számítanak az idén, ne félj kipróbálni őket, kísérletezz bártan kedved szerint.

3. Hullámok hullámok hátán
Ha mégsem az éjszakai fonatos megoldás híve vagy, még mindig van időd hajsütővassal laza göndör fürtöket varázsolni magadnak, vagy egy hajegyenesítővel pont megszabadulni minden furcsa helyen levő hullámtól. Ha úgy döntesz, hogy nem bírod nélkülük akár a fesztiválra is viheted őket, így mindig tökéletes lesz a hajad. A hővédőt ne felejtsd, formázáshoz és a tűző naphoz is szuper megoldás a hajnak.

4. A szárazsampon elengedhetetlen fesztiválkellék
A szárazsampon életmentő kelléke a fesztiváloknak, gyorsan és egyszerűen fel tudod vele frissíteni a frizurád, így elkerülöd a zuhanyzónál való sorban állást, a hajmosás utáni formázási nehézségeket és egyszerűen meg tudod vele emelni a hajtöved is.

5. Ha már nem tudsz mit kezdeni a hajaddal
Egyszerűen fújd be újra a hajtöveket szárazsamponnal, majd fogd össze a fejed tetején egy laza kontyba. Ha van kalapod, akkor ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnál arra, hogy felvedd. Ha a kalap túl sok, akkor jöhetnek a fonatok és a kiegészítők, a fesztiválokon a virág különösen trendi a hajban.

+1 Fesztivál utáni ápolás
Valószínűleg ezen a ponton már szükség lesz egy fésülést könnyítő sprayre, az előző napok után. Válassz egy gyengéd, de mégis hatékony sampont és alaposan, többször is mosd át vele a fejbőröd, hogy biztosan minden szennyeződést eltávolíts, majd tegyél fel egy hajpakolást, így a bulizás meg sem fog látszani a hajadon.

Eszti - Makeup On A Budget

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.